שלום!!

ילדוnet

New member
שלום!!

אני רוצה להתחיל לקנות דברים באיביי ואולי גם בסטרוברינט וכדו'... אני צריכה לפתוח חשבון בפייפאל ואני מסתבכת עם מילוי הפרטים... מה זה : State / Province / Region ו - Postal Code ? מה אני אמורה למלא שם??? אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ובהקדם... המשך יומטוב!!

ילדוnet

New member
ועוד שאלה...

כשאני ממלאת את מס' הטלפון והפלאפון שלי זה אמור להיות כמו שהוא בישראל או עם הקידומת של ישראל? אם צריך קידומות - מה הקידומות?

ילדוnet

New member
../images/Emo51.gif

עכשיו יש לי עוד בעיה אני עכשיו בשלב Add Bank Card recommended מילאתי את כל הפרטים בסדר חוץ מה-Card Number משומה זה לא מקבל את זה... הם כתבו לי: You have entered an invalid or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again. מה הבעיה? אפשר לפתוח פייפאל עם כרטיס שתקף רק בישראל, לא? יש לי אפטרכרט

ילדוnet

New member
נכון, יש לי אפטרכרט

אבל זה שייך למסטארקארד, לא? מאחורי הכרטיס על המדבקה שחותמים עליה כתובים הרבה mastercard קטנים. יש במס` הכרטיס שמונה ספרות כשבאמצע יש רווח (מס` הכרטיס נמצא הכי למעלה, נכון? מעל השם שלי?)

ווטרס

New member
רק מאסטרקארד, כרטיס שניתן לרכוש איתו בחו"ל.

בעל 16 ספרות.

ילדוnet

New member
בשביל לפתוח חשבון בפייפאל או בשביל לקנות

באיביי סתם ככה? ממה שאני שמעתי והבנתי פעם, אפשר לפתוח חשבון בפייפאל עם כרטיס שתקף רק בישראל... אם אי אפשר אני אחליף כרטיס לבינלאומי בהזדמנות...

ווטרס

New member
התשובה לא השתנתה.

אפשר להכניס כרטיס אשראי -רק- אם הוא בעל 16 ספרות. היו סיפורים של אנשים שהצליחו עם כ"א ישראלי, אבל שוב, היו לו 16 ספרות. בהצלחה..

ילדוnet

New member
../images/Emo51.gif אבל תשמעי משהו מוזר -

קבלתי אימייל מפייפאל שכתוב בו ככה: Confirm Your Email Address! Dear ****** *******, To complete your PayPal Premier account, you must click the link below and enter your password on the following page to confirm your email address. Click here to activate your account After you confirm your email address, you can send money for FREE, accept unlimited credit card and bank account payments, use special tools for sellers, and receive exclusive customer service hotline help 7 days a week. You will be subject to a low fees for receiving payments. You can also confirm your email address by logging into your PayPal account at https://www.paypal.com/row. Click on Confirm Email in the To Do List and then enter this confirmation number: 1071-2998-4087-5101-2866 Thank you for using PayPal! The PayPal Team מה זה אמור להיות?? אין להם את מס' חשבון הבנק שלי!!...

ווטרס

New member
נכון שאין להם את החשבון בנק שלך,

אבל מה הקשר? הם לא אמרו שום דבר שנוגע לחשבון בנק שלך.

ילדוnet

New member
אז איך שלחו לי את ההודעה שהשלמתי את

ההרשמה ושיש לי חשבון בפייפאל? אני לא יכולה להשתמש בפייפאל בלי להכניס את הפרטים של כרטיס האשראי שלי... זה מוזר... אני יכולה להכנס לחשבון שלי שם... אין לי מושג מה הולך... סורי שאני שואלת כל כך הרבה שאלות ו
שאת עוזרת וסבלנית...

ווטרס

New member
בוודאי, ווטרס זה שם נפוץ לבנות.

בכל אופן, אם תקראי שוב, תראי שהם כתבו לך "אם תאשרי את הפרטים שלך, ואם בלה בלה בלה". הם לא רשמו שאישרת ושעכשיו יש לך גישה להנה והנה.

ילדוnet

New member
הכוונה היתה לדעתי אם אני אכנס

לקישור שהם צירפו לי ובכך אאמת את האימייל שמלאתי בהרשמה...

למעלה