שלום שלום אני שירי6 זוחרים אותי
ה הדסו^ש New member 24/9/07 #4 אוהו, אני רואה שכבר הכנת לעצמך קבלת פנים... ברוכה הבאה שירי, ובאמת נשמח אם תספרי קצת יותר על עצמך...
ש שירי6 New member 26/9/07 #7 שירי../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif שלום קוראים לי שירי ההורים שלי היגרשו כשהייתי בת שנתיים. דבקה זה כיף יש לי שני מחשבים,שני בתים,שתי מיתות. אני בת 8 ליפני שבועה היה לי יום הולדת .
שירי../images/Emo151.gif../images/Emo151.gif שלום קוראים לי שירי ההורים שלי היגרשו כשהייתי בת שנתיים. דבקה זה כיף יש לי שני מחשבים,שני בתים,שתי מיתות. אני בת 8 ליפני שבועה היה לי יום הולדת .
ה הגיטריסט המהולל New member 26/9/07 #8 נראה לי שמיצינו את עניין ההכרות ../images/Emo8.gif מקווה שתשתלבי פה יפה . והיי - את בהחלט מיוחדת, הצלחת לשבור את הגיל הכי קטן פה בפורום .
נראה לי שמיצינו את עניין ההכרות ../images/Emo8.gif מקווה שתשתלבי פה יפה . והיי - את בהחלט מיוחדת, הצלחת לשבור את הגיל הכי קטן פה בפורום .
ע ענת אדרת New member 28/9/07 #11 חג שמח שירי ../images/Emo140.gif חג סוכות שמח ושבת שלום לכולם. מה אתם עושים בחופש?
ש שירי6 New member 2/10/07 #13 ../images/Emo68.gifאני היום../images/Emo68.gif אני היום הולכת עם אמא שלי לקניון