שלום

שלום

אני קצת בבעיה ואני מקווה שתעזרו לי.. השאלה שלי היא כזאת- יש לי חברה שהיא משהו בין א סקסואלית לממש ממש קצת סטרייטית (אני לא יודעת אם זה נשמע הגיוני :/), עכשיו השאלה שלי היא כזאת- בשביל להיות א סקסואל אסור להמשך בכלל לאף אחד מהמינים? או שלפעמים יש משיכה והיא פשוט קטנה? ועוד משהו אחד, האם א מיניות זה תמידי או שזה יכול להיות שלב חולף כמו הומוסקסואליות?

p019

New member
הי

אני לא יודעת אם המילה אסור ממש במקום. זה עיניין של הגדרה. אנחנו מגדירים א-סקסואל בתור אדם שלא נמשך, בכלל, לאף אחד. אבל יש אנשים אם מיניות מעוד נמוכה שהם ארבה יותר קרובים לא-מיניים מאשר למיניים. בקשר לחולף.. אני חושבת שאדם א-מיני הוא א-מיני - וזה לא חולף. יכול להיות אדם שלא חש משיכה מינית בעבר ויתחיל לחוש בעתיד - אבל זה כנראה אומר שהוא לא היה א-מיני - אלה היו סיבות אחרות לחוסר המשיכה. אבל שוב, יש אנשים שיגדירו את המושג אחרת. אם כי - עד לפני דקה הייתי בטוחה שגם הומוסקסואליות זה לא דבר חולף..

אממ

הומוסקסואליות אצל הרבה אנשים זה כן דבר חולף. כוונתי הייתה שיש אנשים שבטוחים שהם הומואים/לסביות ויום אחד מתאהבים בבן אדם מהמין השני, וכך גם לגבי סטרייטים/ות.. יכול להיות מצב כזה שהמיניות של מישהו חולף בהדרגה?

Tristitia

New member
תרשי לי לתקן אותך

כן יש מיקרים כאלה , אבל הם ממש לא רבים. אנשים מקצועים המתעסקים במיניות ובנטיות מיניות, טוענים שלא כל מי שקיים בעבר מערכות יחסים חד מיניים ולאחר קיים מערכות יחסים עם המין השני - הוא ככל הנראה לא היה הומוסקסואל -כמובן כל מקרה לגופו , אבל יש אנשים שפשוט מנסים חוויות חדשות, מבולבלים עקב גיל התבגרות ולהוסיף לכל זה את עיניין הסקרנות . אלה שמשלבים ונמשכים ל-2 המינים הם פשוט ביסקסואלים. לגבי א-מיניות אי אפשר לענות לך מעבר לניסיון אישי מאחר ומחקרים לא קיימים בנושא ואף אחד לא עקב אחרי מיקרים כאלה ואחרים אצל א-מינים. ההנחה המקובלת היא שא-מיניות היא כמו הומוסקסואליות- דבר שלא ניתן לשינוי .. אם כי כמובן שום דבר הוא לא 100% אף פעם (כמו שציינת שיש הומוסקסואלים שכן במהלך חייהם נמשכו למין השני- מה שכן אלה מיקרים נדירים יחסית שלא הייתי ממליצה לך או לכל אחד אחר לבנות על זה) .

אסור? זה בטוח לא

אין כאן שום איסורים, אם אותה חברה לא נמשכת אז באמת היא לא רוצה. אולי תהיה שם משיכה רומנטית, אבל לא משיכה לאקט פיזי כזה.

למעלה