שלום!

• פותח הנושא bp20
  • פורסם בתאריך

bp20

New member
שלום!

אני חדש שמי בני בן 20 אני מתחיל ללמוד מדע המדינה יחסים בין לאומיים ומזרח תיכון אשמח להתכתב אם חברי הפורום במסנג'ר או איסיקיו ושאלה האם מומלץ להביא לאוניברסיטה מחשב נייד? יש לי כתב חרטומים אמרתי שהתקופה הזו עלי להיות מאורגן .

bp20

New member
רגע

בתואר יהיה רשום מדע המדינה התמחות יחסים בין לאומיים לא ומזרח תיכון לא?

היי

אם את המדפיס בקצב של הכתבה ואין לך כל בעיה בשימוש במחשב נייד הוא עדיף בהרבה על קלסרים, דפים או מחברות. ככה אתה גם תוכל להתכונן למבחן ביתר קלות. בהצלחה

flutter girl

New member
../images/Emo26.gifאם במחשבים ניידים עסקינן!

אתם לא חוששים מגניבות? אמנם אני מסוג האנשים שמסתובב עם הדברים עליי ומשגיח על הכל בארבע עיניים, אבל מחשב נייד? בכל מקרה שלא יהיה זה עסק יקר... ורגע אחד שלא משגיחים זה יכול להיעלם. חוץ מזה, זה די כבד כדי להסתובב איתו כל היום, לא? אני מכירה אנשים שמצאו דרך להכניס אותו לתיק גב (כי המחשבים בדר"כ מגיעים עם תיק צד שיוצר מצב של כובד, בעוד תיקי גב נותנים איזון של המשקל), אבל זה גם די risky, כי אין לו הגנה כזאת גדולה ממכות וכו'. בכל מקרה, רק הפרנויות שלי ייגרמו לי לא להביא מחשב נייד ללימודים... ודווקא יש לי אחד.

אתה תראה בעצמך

שרוב הסטודנטים מגיעים עם מחשבים ניידים. ברור שלא משאירים אותם ככה זרוקים בכיתה, אבל אתה יכול להפקיד אותו למשל בספרייה לחלק משעות היום וככה להיות סמוך ובטוח שלא יגנבו אותו

flutter girl

New member
אוקיי, תודה ושני דברים-

1. לא יודעת למה הנחת שאני בחור, כתוב לי girl בשם משתמש.
2. תודה על התשובה, אבל אני לא אהיה מסוגלת להתנתק ממנו.. זה גם לא מהמחשבים של ה3,000-4,000, הוא יותר יקר מזה (כי המטרה המקורית שלו לא הייתה בשביל הלימודים).

למעלה