שלום...

che777

New member
שלום...

שלום, יש לי ראסטות, אבל בעיקרון זה לא חשוב אני גם בן סתם בשביל חוסר דיבור במין נקבה אליי.... אני ממש ממש רוצה שהראסטות שלי יהיו לבנות, משהו בסיגנון של מאטריקס השלישי של התאומים בלבן..... עשיתי על אחת ניסיון וניסיתי לחמצן אותה, באופן ביתי כזה אבל היא לא יצאה לבנה היא יצאה בלונדינית, אני חושב שלא שמתי את החומר מספיק זמן וגם לא ביחס (בין מי חמצן לג'ל הזה) יש דרכים שהם זולות להפוך שיער ללבן? שזה לא לצבוע? אם אני אחמצן זה יגיע ללבן בסוף? תודה רבה[=

אמ....

אפור אני יודעת חחחח....אבל הבנתי צבע על ראסטות דיי הורסות אני יכולה להפנות אותך למישהו שיש לו גם ראסטות והוא דיי מבין בכל זה....אם תרצה תבקש במסר ואתן לך איסי שלו.

בתללל

New member
גם ראסטות גם צבע?

עזוב אחייייייייייייייייייייייייייייייייי תעשה גלח וזהו

מיכי7

New member
המ..

אני מניחה שאם תעשה הבהרה (חמצון) בסוף תגיע למשהו דומה ללבן אבל אם אתה מתכוון ללבן סיד לא נראה לי שיש אפשרות.. (חוץ מאולי ספריי של פורים
) ואם כן תחליט ללכת על חמצון אז כדאי לעשות את זה אצל ספר **מעולה** כי זה מאוד פוגם את השיער!! והתהליך גם עולה הרבה כסף.. בהצלחה..

che777

New member
אממ...50 שקל?

כל הציוד לחמצן שיער לא עולה יותר מ50 שקל..... חימצנתי ראסטה אחת והיא יצאה מאוד בלונדינית, אבל אני חושב שזה כי שמתי יותר מידי מי חמצן והייתי צריך לשים יותר מהג'ל טוב אני מאמין שפשוט אעשה ניסויים מקסימום אהיה בלונדיני

בשרטי

New member
../images/Emo18.gifאתה יכול להגיע ללבן ע"י חימצון ....

וכשתגיע ללבן השיער יגיע לפח-הוא יהרס לגמרי. ראה הוזהרת. בהצלחה! רוני

che777

New member
תודה חני[=

העניין שמה שאני מתכנן לעשות זה לצבוע את כל הראסטות בלבן חוץ מהשורש ממש ואת השורש ממש לעשות בלונד, ואז ככה השורש לא יפול, וביגלל שזה ראסטה אז הכל מחובר אז שומדבר לא יפול לפחות ככה אני יעשה את הניסויים על ראסטת הניסויים שלי אבל תודה[= ממש עודד אותי לשמוע שזה יכול להגיע ללבן

הסולן של טוקיו הוטל יש לו פסים לבנים, אז זה

אפשרי.. וזה לא תוספת שיער.. אין לי מושג איך, לא אובססיבית לגביו חחח.. תתייעץ עם ספר שמבין בצבע או משהו..

רוני P

New member
אני אובססיבית לגביו ../images/Emo13.gif

וישלו פסים בלונדינים לא לבנים :)

רוני P

New member
בן מהמם ../images/Emo99.gif

ואין מה לדבר על זה כי זה עניין של טעם אבל לדעתי הסטייל שלו מהמם , אפילו שהוא נשי . ומי שחושב שהוא הומו בגלל המראה שלו הוא שטחי

כנסי מאמי

הומו אני לא אומרת לאף אחד בגלל איך שהוא נראה..יש הומואים שהם דיי גבריים ויש את הנשיים יותר....והומו זאת לא קללה..לא היתי מתנגדת לידיד הומו

שלום לך ולראסטות../images/Emo13.gif

אז ככה כן! אפשרי להגיע לצבע בהיר(לבן למקרה הצורך) אבל קח בחשבון ש.. הבהרה שורפת!!! פיגמנטים ואחרי שהיא תשרוף לך את השיער היא תגיע ללבן אבל! השיער יהיה קשה מאוד!! ואחרי מקלחת נגיד השיער יהפך לגומי!! ואז הוא יתלש וחבל! אם לא אכפת לך מהראסטות אז אפשר להגיע ללבן (יש גם תכשיר מגביר הבהרה שאפשר להשתמש) אבל אני ממליץ לך ללכת למספרה ולעשות את זה ולא לעשות לבד בבית! אלא אם כן אתה רוצה סתם בלונד אז סבבה אבל לא בדרגה שאתה רוצה זוהי דרגת הבהרה הכי גדולה מילה אחת לי אלייך ת-י-ז-ה-ר-!-!-! בהצלחה ותעדכן מה יצא אורי מעצב שיער

che777

New member
תודה,

אני אעשה ניסוי על ראסטה אחת שלי, אין לי בעיה שראסטה אחת תתפורר, אני אעדכן מה יהיה איתה, אפילו אצלם ואראה תהליכים[= איזה תכשיר מגביר הבהרה?

למעלה