שלום

• פותח הנושא EW2
  • פורסם בתאריך

YcNp1

New member
תודה רבה על התגובות

אני אכן נוסע לארה"ב בקרוב, יש לי שם משפחה וחברים. אני אסע לניו יורק והביקור שלי בחוף המערבי די עומד בספק (שם לפי האינטרנט ראיתי שנמצאות הוצאות הספרים הרלוונטיות). מישהו יוכל להמליץ לי על חנות ספרים שמתמחה בעניין זה? כך שלא אצטרך לחפש יותר מידי... תודה רבה.

EW2

New member
שלום

שלום אני בן 18. סיימתי ערבית 5 יח"ל בתיכון ולמדתי פרסית באופן עצמאי. יש לי מס' שאלות: 1. אני מאוד אוהב את השפה הערבית. באינטרנט יש שפע של חומר בנושא. אני יותר מחפש סיפורים מאת מחזאים מצריים (כי אני מאוד מתעניין בלהג המצרי).. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג? (עדיף כאן באינטרנט). 2. מישהו פה יודע לכתוב בכתב רוקעה? אני אשמח אם הוא ילמד אותי. 3. האם יש גולשים בפורום שיודעים ערבית מדוברת ברמה של שפת אם על מנת להעשיר את הידע שלי גם במדוברת? 4. לגבי פרסית- אני מחפש מזה זמן רב מילון מפרסית לאנגלית. מצאתי את המילון "Larger Persian English Dictionary/Soleyman Haim". הבעייה היחידה היא שהוא זמין רב באתר אחד באינטרנט, אתר ההוצאה שבנוסף למחיר הלא זול של המילון רוצה לגבות ממני בערך 80% ממחיר המילון כדמי שליחה לארץ. מה גם שאני לא מחרגיש נוח לכתוב את מס' הויזה שלי באתרים כאלה. לצערי אין אותו באמזון. מישהו יודע איך אני יכול להשיג אותו? אני בטוח שאם יש אותו באוניברסיטאות בארץ אז גם אדם פרטי כמוני יכול להשיג אותו. 5. מישהו יודע אם אני יכול לעשות מנוי לעיתונים בפרסית? אני מעדיף כאלה שיוצאים באירן אבל זה נראה לי בלתי אפשרי. אם לא מאירן אז כאלה שיוצאים בחו"ל. 6. יש אישזהם סיכומים ממחברות קורסים כאלה ואחרים שמוצעים כאן לעיון והעשרה? תודה רבה.

2l khansa2

New member
כרגי אני יכולה לעזור לך עם השאלה

הראשונה, אתה מחפש אני מניחה דברים בערבית ולא מתורגמים, אני מציעה ליצור קשר עם המרכז הישראלי בקהיר מנהל אותו כעת גבי רוזנברג, ולבקש שכשהוא מגיע לארץ(הוא מגיע אחת לכחודש) שיביא לך איתו ספרים,כמובן שתציע לשלם עבורם, הוא אדם מאוד מאוד נחמד ואני בטוחה שהוא יסכים.לא נתקלתי בספרים מהלהג המצרי בארץ(גם אני לומדת את הניב המצרי)מקווה שזה יעזור ושיהיה לך בהצלחה

למעלה