שלום

Future Tal

New member
שלום

רציתי לדעת, מישהו מכם יודע אם אפשר לזמן נשמות בחלומות צלולים?

RainBird

New member
אפילו לא מילותי שלי... "במאגיה אפשר לעשות הכל. ישנן דרכים שונות ומגוונות לעשות זאת, אולם אף אחת מהן איננה קצרה, מהירה, פשוטה, או מיידית. כולן לוקחות שנים של השקעה, לימוד, ניסיון, וידע. אנא קחו זאת לתשומת לבכם."

RainBird

New member
בניגוד לטקס נקרומנטי שלם שבו המאג פותח שער בין העולמות- ומשתמש בישות מעבר כדי להביא ישות לכאן, להלביש אותה בגוף אתרי זמני על ידי הקרבת דם וקטורת- תוך כדי סיכון חייו הפיסיים? לא ממש, לא. אני מעדיף אסטרל באופן אישי.

MaaYan B23

New member
ההבדל בין אסטרלי וחלום צלול לא קטן כמו שנראה.

בכל אופן, אני אישית מעדיף זימון באופן ישיר.

RainBird

New member
יש הבדל, אבל הקירבה מספיק גדולה בשביל תיקשורת שקשה מאוד בעולם הפיסי.

MaaYan B23

New member
בזה אני מסכים.

אומנם אני עדיין בדיעה שעם חלום צלול זה תסבוך לשווא.

Future Tal

New member
אולי..

אבל אני מעדיפה דרך חלום כי עם יש בעיות עם זימון ישיר אז יכולים לקרות דברים לא רצויים..וכול עוד זה בגדר חלום שום דבר לא יכול לקרות..

MaaYan B23

New member
זימון זה זימון..

נכון, ככל שהוא יותר מורכב הסיכון יותר רב, אבל זה לא שליטה כמו יצירת חלום בחלום צלול, אחרת זה בעצם לא שווה דבר מאשר אימון על יבש ואת זה עדיין יותר קל לעשות מחוץ לחלום. אני עדיין חושב שחלום צלול הוא סגור מדי בשביל זימון טוב ובעצם יוצר סיבוך מסויים שאני לא מבין למה להכנס אליו. מסע אסטרלי אכן יהיה טוב פי כמה, אני מציע לך לחשוב בכיוון.

gwizard

New member
למה את חושבת שבחלום שום דבר לא יכול לקרות ?

חלום זה חלק מהמישור האסטראלי ומניסיון של אנשים אחרים שאני מכיר דווקא הרבה דברים יכולים לקרות שם. עד שלא ראית אדם שנכנס בריא ושפוי ויצא מטורלל לחלוטין לא ראית מה ההשפעות האפשריות. חלום הוא יותר בטוח מטיול באסטרל, זה נכון, אבל עדיין ישנן סכנות שלא יהיה חכם להתעלם מהן.

gwizard

New member
ממליץ על הספרים הבאים

Etheric Anatomy מאת ויקטור אנדרסון Magical Use Of Thought Forms מאת דולורס אשקרופט הספר הראשון כולל הסבר טוב מה זה חלום ואיך הוא קשור למישור האסטראלי והשני מלמד הרבה על המישור עצמו וסכנות היכולות לארוב בו. אני רוצה להדגיש כי הספרים הם לא למתחילים ואם את מעוניינת להבין במלואו את הכתוב בהם תהיי חייבת ללמוד את הבסיס לפני.

למעלה