שלום

• פותח הנושא rq
  • פורסם בתאריך

rq

New member
שלום

אני קצת מתלבטת האם זה המקום. אני יוצאת עם בן זוגי כשנה וחצי. הוא איש הייטק עם כל המשתמע מהדבר. כבר הרבה זמן שהוא לא מרוצה מהעבודה. הוא עושה מדי פעם שינוי קטן אבל תמיד חוזר לאותו דפוס. כי זה תמיד הכי פשוט לחזור לאן שאנחנו מכירים ובטחים גם אם לא מרוצים שם. הוא בכלל רוצה להתעסק במוזיקה. השאלה שלי איך גורמים לו להעז? המצב ממש לא טוב כיוון שאורח החיים הזה משפיע על יחסינו. מה עושים???

rut2020

New member
לפעמים "הגורל" דוחף אותנו למקום מתאים

אני עבדתי במשך שנים רבות כמזכירה מנהלת חשבונות , וכבר מספר שנים איני נהנית עוד מהעבודה אולם לא עזבתי , ותק שכר וכו'... לצערי / מזלי החברה בה עבדתי נסגרה עקב קשיים כלכליים ופוטרתי, שכן שלי עובד בסופרמרקט כאיש אחזקה הוא אמר לי שמחפשים אצלם מישהי למחלקת המאפית ושאל אם אני מעוניינת, עניתי כן ( סתם כדי לא לשבת בבית עד שאמצע משהו אחר) הצצתי ונפגעתי , אני אוהבת את העבודה הזו כל ההתעסקות עם הבצק והאפיה ממש ממש עושה לי טוב אני נהנית מהעבודה ( למרות שזו עבודה פיזית לא קלה ) , אני למזכירות ולהנהלת החשובונת - לא חוזרת.

זוגיות כמקור תמיכה במצבי לחץ ושחיקה בעבודה

כשאת אומרת "עושה שינוי קטן וחוזר לאותו דפוס" למה בדיוק את מתכוונת ? האם את מתכוונת עוזב עבודה וחוזר ? או כוונתך לשינוי אחר ? לגרום לבן הזוג להעז - אני חושב ששתי התערבויות שלך יכולות להניב פירות, למרות שבסןפן של דבר זה הצעד שלו. 1. לפתוח שיחה עוד ועוד פעמים על החוויה שלו בעבודה. לשיחה קרובה שכזאת יש פוטנציאל לא רק להחזיר למודעות את הנושא אלא להאיר חלקים שהוא אולי לא יתבונן לבדו. 2. להביע את האמון והתמיכה בדרך. בחיפוש, בעשייה המבוקשת. אני מפנה אותך למאמר שדנותן כלים לשיחה זוגית חדשה רלוונטית לשאלה. זוגיות כמקור תמיכה במצבי לחץ ושחיקה בעבודה בהצלחה

למעלה