שלום...

קים אני רגוע מאוד...

אני לא בפאניקה אני פשוט הסברתי את הצד השני של המטבע.. ואת הסיכון הקיים במדינות אילו ובקשר לזהירות לפי דעתי צריך להיזהר הרבה יותר מאשר בסיני אני אומנם לא שוטר ולא מכיר את מערכת המשפט שם על בוריה אבל עדיין אני חושב שבהודו מתיחסים לסמים בחומרה רבה יותר מאשר בסיני

שלום...

קודם כל רציתי להגיד שיש לכם פורום ממש מקסים... דבר שני , חבר ממש טוב שלי נוסע ביוני להודו לתקופה של בערך שנה. אני דיי דואגת לו , הוא בנאדם שנגרר אחרי אנשים ואני מפחדת שהוא יגרר לסמים בצורה רצינית. העיניין של הסמים לא כל כך מפחיד אותי כי הוא יודע איך להתמודד איתם מה שמפחיד אותי זה כל הקטע שיכולים לתפוס אותו עם זה. רציתי לשאול עד כמה זה מסוכן ועד כמה סביר שבאמת יתפסו אותו... תודה.

salmax

New member
סמים בהודו ובכלל

מאוד לא מומלץ לנגוע בסמים בכלל ובהודו או תאילנד בפרט לכאורה הסמים זמינים וחופשיים אך מידי פעם המשטרה עורכת פשיטות ואם נתפסים אז יושבים שנים רבות בכלא בתנאים קשים מאוד. לא כדאי לאבד את החופש בשביל רגע אחד של סוטול. נכון שאין הרבה מקרים של פשיטות אבל זה קורה מידי פעם ולא כדאי לך ליפול ביום שזה קורה . ולפעמים המשטרה משתמשת באנשים שמוכרים את הסמים ורצים לדווח תמורת שוחד

למה אממ´לההההה.???? מה יש???

למה אמא´לה???? שלא יתקרב לזה וזה הכל את הזבל הזה הוא גם יכול למצוא כאן ןמה זה יודע להתמודד עם זה ? לא הבנתי את הדבר הזה??? הסמים זה עיניין מאוד מסוכן במזרח בייחוד בהודו ובתאילנד ששם אין הבחנה בין 2 גרם ל-טונה וחצי אתה יכול להיכנס לכללא על 2 גרם לשבת כמה שנים טובות עד המשפט ואז לקבל את העונש שלך שהוא מן הסתם עוד כמה שנים טובות (לצורך העיניין עליי להבהיר שכמה שנים טובות זה גם יכול להיות 25 ויותר) אני לא באר להפחיד או משהו כזה אלא רק מספר לך מה קורה במידה אם וכאשר.. אבל כמו בכל דבר כל מקרה לגופו הנקודה התחתונה היא שהוא לא צריך להיגרר יש הרבה אנשים שמעשנים ולא תפסו אותם ולא כלום ויש כאלו שכן... והכי חשוב שלא יקנה סמים מהודי כי ההודי הזה יכול לרוץ לשוטר ואז השוחד (במידה והשוטר ירצה לקחת שוחד) יהיה גבוה מאוד על מנת שלא יעצר... הינה כאן היה דיון קצר על סמים במזרח תכנסי ותקראי בקיצור שילך שיטייל שיהנה שישמור על עצמו והכי חשוב שלא יתקרב לזה בכלל... ברי

רומריו11

New member
הלך עליו

חבר שלך יושב עכשיו במנלי עם שילום איטלקי בגודל של בת יענה אוכל אקטסי וחופר בלי הפסקה מה שכן את יכולה להיות רגועה יחסית לפחות הוא לא מטייל בדרום וקוטף פטריות שגדלים חופשי שם

כמה מילים לפליט שוודי

מממ... אני לא יודע ממה להתחיל אבל בתור אחד שטייל במזרח אני חשבתי שאתה יודע טוב מאוד מהי המשמעות של לקיחת סמים במזרח.... אין דבר כזה סחר ואין דבר כזה כמות אתה טעית במספר דברים ובכך אתה מטעה אחרים שהכל קל הכל שטויות ואין מה לדאוג . זה בדיוק היפך ויש הרבה מאוד סיבות לדאוג בגללן כמות של כמה "גרמים" היא סיבה מספיק טובה להכניס את עצמך לכלא להרבה מאוד שנים בייחוד בהודו ובתאילנד... החוק בהודו לא מבדיל בין 5 גרם ל-10 קילו אתה מטעה אחרים בכך ש"זה בסדר סמים זה כלום תמיד יש שוחד" אני לא רוצה להתחיל לספר לך על הרבה מקרים שבהם שוטרים לא לקחו שוחד ואף יותר מזה עצרו את אותו המשתמש בגין הסמים וניסיון לנתינת שוחד לשוטר... אני אישית מכיר כמה אנשים שאחרי חיפושים רבים מצאו את חבריהם נטושים ברחובות כמעט עירומים והם הוחזרו לארץ ומשדה התעופה מונית ספיישל אל מוסדות גמילה וגרוע יותר אל מוסדות לחולי נפש... על שטות כזו של רגע אנשים יכולים למצוא את עצמם נידונים למוות או במקרה הטוב "מאסר עולם" ויש כאלו שהיו מעדיפים מוות על פני מאסר עולם הייתי מציע לך לדבר עם כמה אנשים למשל הישראלית שהייתה כלואה בהודו והודו שיחררה אותה ועוד חמישה ישראלים כמחווה לישראל אחרי שהנשיא וויצמן ביקר בהודו!!! אנשים לא נעצרים בגלל שאננות אנשים נעצרים על שטויות כמו אילו... ואז אין דרך חזרה אין אף בן אדם בעולם שיוכל להוציא משם מישהו אם הודו לא שיחררה אותו... ואז עוד משפחה מתמוטטת ונהרסת. אם בית המשפט ההודי לא היה משחרר את רוית שריקי היא היתה נשארת שם לעוד הרבה שנים טובות ולא משרד החוץ לא ביבי נתניהו ולא אף אחד אחר היה מצליח לעזור לה או לשחרר אותה !!! ובקשר לבקשיש (שוחד) שבעלי גסטהאוסים משלמים מראש לשוטרים אתה רוצה לדעת כמה מהם מתלוננים על אורחים שמשתמשים ? הם פוחדים מהשוטרים ההודים לא פחות ממך אני עדין לא מבין מה טוב כל כך ב"זבל " הזה חוץ מהסיבה ה"טובה" שהוא יכול לדפוק לך את כל החיים אין בו כלום .... חבל לי ועצוב לי שיש אנשים עם דיעות כמו שלך אבל אולי אם אתה הית מכיר מישהו מקרוב שחווה את כל הסיפור הזה על בשרו אתה היית חושב אחרת. ממ.... זה הכל אני חושב ברי

ברי...

בוא נסכים על זה שאנחנו לא מסכימים. לא תמיד צריך להגיע להסכמה. אבל לשמוע "חבל ועצוב שיש אנשים עם דיעות כמוך" זה לא כל כך נעים לשמוע... ואגב לגביי אנשים שנדפקים מסמים - זה נושא קצת אחר ואני אכן ראיתי באיזה קלות אנשים יכולים להידפק מסמים שכל כך נגישים וזולים שם. אבל אין קשר בין זה לנושא שלנו. הבחורה שנתפסה ניסתה להעביר 5 ק"ג... לא מעשה חכם. ולא השתילו לה, לפחות על פי מה שאני יודע, ושמעתי את הסיפור הזה מאנשים רבים שטיילו באותו זמן בהודו וחלקם אפילו הכירו חלק מהנפשות הפועלות בעניין. לגביי החוק, כאן אני כן חייב לתקן אותך. בחוק ההודי רשום שמעל 5 גרם זה סחר. זה שבפועל המשטרה ובית המשפט לא מייחסים לזה חשיבות זה כי מה לעשות, מערכת המשפט בהודו היא לא מהמתוקנות. חנן.

לא הבנת את כוונתי....

אני התכוונתי שחבל ועצוב לי שיש אנשים עם דיעות כמוך זה בהקשר של להטעות אנשים כאן בפורום שזה לא כל כך נורא להשתמש בסמים בהודו ולספר להם כמה זה קל להשיג סמים ושמקסימום הם ישלמו שוחד מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר... ברי

אני רק ...

אני רק הראיתי את המצב כפי שאני נתקלתי בו וכמובן שהוא מנקודת המבט שלי וכל אחד יכול לא להסכים... לדעתי חבל שמחקת את ההודעה שלי, כי אתה יודע, לכל מטבע יש שני צדדים, אפילו אם זה נראה לך רע. אח שלי... יישר כוח בכל מקרה.. יש לך פורום חביב... חנן..

תודה רבה לך אחי....

וברור שלכל מטבע יש שני צדדים אבל מצטער יש הבדל בין לרשום את דעתך לבין לעודד אנשים להשתמש בסמים ולהטעות אותם....!!!! ואתה כמובן מוזמן להישאר כאן לייעץ ולתרום מן הידע שלך... ברי

למעלה