שלום...

שלום...

אני חדש ואני צריך כמה תשובות: 1.מה יקרה לדוקטור אם הוא יפגוש את עצמו?(כאילו שהוא חוזר לאותה שנה פעמיים ופוגש את עצמו). 2.זה קרה כבר? 3.מתי תשודר העונה ה-3 בסדרה החדשה ב-YES? ______________________________________________________________________________________________ <!-- ~~ התחלת באנר טיפו זון ~~ --><script language=JavaScript> document.write(unescape('%3Cscript%20language%3D%22JavaScript%22%3Evar%20tipozone_siz%3D1%3Bvar%20tipozone_tem%3D7%3Bvar%20tipozone_tx1%3D%27%u05E7%u05D0%u05D5%u05D5%u05E7+%u05E7%u05D0%u05D5%u05D5%u05E7+%u05E7%u05D0%u05D5%u05D5%u05E7%27%3Bvar%20tipozone_tx2%3D%27%u05D6%u05D5%u05D5%u05E8%u05D1+%u05D6%22%u05DC%u05D1%u05D7%27%3Bvar%20tipozone_wi%3D468%3Bvar%20tipozone_hi%3D60%3Bvar%20tipozone_ban%3D%27_%27+tipozone_wi+%27.swf%3Ft1%3D%27+tipozone_tx1+%27%26t2%3D%27+tipozone_tx2+%27%26zstyle%3D1_%27+tipozone_tem+%27%26zi%3D76-68-72-73-75-73-73-68-72-76-70-74-75-69%27%3B%3C/script%3E%3Cscript%20type%3D%22text/javascript%22%20language%3D%22javascript%22%20src%3D%22http%3A//www.tipo.co.il/zone/inc/zonebanner_activex.js%22%3E%3C/script%3E')) </script> <!-- ~~ סוף באנר טיפו זון ~~ --> אם כולם היו לוקחים אותי ברצינות, העולם היה קורס. קח תפוז וסתום תפה.

Zygon

New member
אז ככה

1-הוא מדבר אם עצמו ובעיקר מתווכח,אבל עושה מה שצריך לעשות. 2-כן כמה פעמים ,כמה פעמים הוא פגש גרסאות קודמות של עצמו (השחקנים ששיחקו את הדמות בעבר) בפרקים "שלושת הדוקטורים" ,"חמשת הדוקטורים" ו"שני הדוקטורים" וביום שישי בספיישל של ה-7 דקות במסגרת ילדים נזקקים ,הדוקטור הנוכחי דיוויד טאננט יפגוש את הדוקטור החמישי פיטר דיוויסון. 3-אני מניח שבקרוב,אבל זה יודע רק מי שעובד ביס.

XUXA141

New member
השאלה מה קורה כשהוא פוגש את עצמו.

ב"בחזרה לעתיד" למשל, בחלק השני, יש קטע שבו מרטי מסתתר ורואה את עצמו כשהוא חזר לזמן של ההורים שלו. מה באמת קורה אם הדוקטור יחזור לזמן שאליו הוא כבר חזר נניח יומיים לפני זה, ויראה את עצמו? (אגב, אם הוא יכול לחזור לכל זמן, למה הוא לא חזר למתי שהוא היה עם רוז וככה הוא יכל להציל אותה או לשנות את ההתרחשויות או סתם להיות איתה קצת?)

Jason2

New member
כבר ענו על זה בסדרה

הוא לא יכול לשנות את ההיסטוריה לטובתו האישית, בגלל זה הוא לורד זמן. נדמה לי שלפרק קוראים Father's Day

XUXA141

New member
אבל הוא משנה את ההסטוריה לאחרים.../images/Emo58.gif

למשל בסוף של העונה השלישית - המצב היה השתלטות הלורד המרושע, והוא שינה את הכל, החזיר את הזמן אחורנית ואגב כך גם שינה את גורלו שלו כי עכשיו כל מה שקרה כבר לא יקרה שוב, היות והלורד המרושע מת, ולכן הוא לא יסבול את מה שסבל בפרקי הסיום של עונה שלוש. מה שכן, בפרק שבו הוא ורוז חוזרים לנישואי ההורים שלה, כשרוז מנסה להציל את אבא שלה ממוות, רוז פוגשת את רוז התינוקת, וכשהיא נוגעת בה, נפתחים כל מני פתחים שדרכם נכנסים יצורים מזיקים ומסוכנים.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

אבל בפרק הזה הזמן השתנה ע"י הלורד המרושע ובמצב כזה התפקיד של הדוקטור להחזיר את המצב לקדמותו. ואם על הדרך זה מציל את הדוקטור אז אחלה, אבל אסור לשנות את הזמן כשהוא לא מופרע.

XUXA141

New member
חשבתי על משהו.

כמה שזכור לי במעומעם, בפרק שבו רוז נוכחת במותו של אבא שלה, אז מתישהו הם חוזרים פעמיים, ואז הדוקטור ורוז רואים את הדוקטור ורוז מהפעם הקודמת שהם חזרו עומדים על המדרכה. נשאלת השאלה - האם הדוקטור לא יכול לחזור לשם פעם שלישית רק בשביל לראות את רוז, ומה היה קורה אם הזוג השני היה פוגש את הזוג הראשון ולא רק רואה אותו.

Zygon

New member
אז ככה (ספולירים)

הוא יכול לשנות את הזמן,רק בשביל למנוע פרדוכס (לדוגמא הוא יכול לחזור בזמן ולבטל עתיד שבו הדאלקים ישתלטו על הארץ,ע"י שינוי הארועים) ,הוא יכול לפגוש את עצמו בתנאי שהיסטורית הוא אמור לפגוש את עצמו אם אין לעצמו תיעוד שהוא פגש את עצמו בתקופה מסוימת,עצמו העתידי בדר"כ מתחבא בשביל לא לפגוע ברצף הזמן. לפעמים בסיפורים מסוימים מתקיימים קווי זמן מקבילים,או יקומים חלופים בהן הדברים מאוד דומים או שונים (היקום עם הצפלינים,היקום עם הרטיות בInferno ) ,בדר"כ זה בגלל דברים שהוא או טיים לורידים אחרים עשו והיקום לא קרס (או שכן באחת מהמציאיות החלופיות שלא שרדו). בקיצור הוא לא יכול לעשות מה שהוא רוצה,הוא כפוף למספר כללים בשינוי הזמן הוא לא יכול לדוגמא להחיות מחדש את כל הטיים לורדים ע"י שינוי ההיסטוריה אבל כן יכול להציל מישהו ממוות אם היסטורית הבנאדם אמור לחיות.

olg200492

New member
השבוע שני דוקטורים יפגשו...

אני יודעת שביום שישי הזה בבריטניה יהיה קטע בשבילChildren in Need . בו הדוקטור העשירי (דוייד טאננט) יפגוש את הדוקטור החמישי (פיטר דייווינסון).

למעלה