שלום :)

שלום :)

שלום לכולם, אני משוחררת כחודש וחצי בערך, והמענק שחרור עדיין לא נכנס לי לחשבון. מתי הוא אמור להיכנס? תודה.

Haunted

New member
את כנראה מתכוונת לפקדון

המענק אמור להכנס ב-1 לחודש שאחרי השחרור שלך. הפקדון אמור להכנס עד 60 יום מתאריך השחרור. אם עברו 60 יום והוא לא נכנס, פני למדור מת"ש. כמו כן, את הפקדון לא תוכלי לראות ע"י בירור יתרה, אלא רק באמצעות פניה לסניף הבנק שלך.

Haunted

New member
קשה לומר

הפקדון יכול להכנס אחרי שבועיים, אחרי חודש, וגם אחרי חודשיים. תנסי לבדוק כחודש אחרי השחרור. ואם עדיין לא נכנס, תנסי קצת לפני שעוברים 60 יום.

J0NS0N

New member
יש עוד דרך לראות את הפיקדון

דרך האתר של היחידה להכוונת חיילים משוחררים מכניסים ת.ז בת 9 ספרות, ומספר חשבון בנק בן 9 ספרות (אם צריך אז להוסיף 0-ים בהתחלה כדי להגיע ל-9) ואז זה פותח לך עמוד ואפשר לראות בדיוק כמה פיקדון ומענק מגיעים לך, ועל כמה עומד הפיקדו היום ועל מה בזבזת כבר לוקח למידע באתר קצת זמן להתעדכן, אז משוחררים טריים צריכים להמתין כמה ימים/שבועות בסבלנות כדי לראות

Shaycus

New member
טעות קטנה,

מענק נכנס ב1 לחודש הבא אם השתחררת לפני ה15 לחודש הקודם. אם השתחררת ב23.10, תקבל את מלוא סכום המענק ב1.12, אם זה בפעם אחת ב1.12 או סכום מסוים ב1.11 ואת שאר הסכום ב1.12

Haunted

New member
זה לא תמיד נכון

יש אנשים (כמוני למשל) שקיבלו את המענק המלא בתאריך אחד. השתחררתי ב-5 לדצמבר, וקיבלתי את המענק ב-1 לינואר (8000 ומשהו שקל אם אני לא טועה).

J0NS0N

New member
לפי מה שאני זוכר

מי שמשתחרר בים ה-1 ל-10 לחודש, מקבל את המענק והפיקדון במלואם ב-1 לחודש הבא מי שמשתחרר מה-11 לחודש ואילך, מקבל 80% מהמענק והפיקדון ב-1 לחודש הבא, ואת היתר ב-1 לחודש שאחריו אני השתחררתי ב-11.10 וב-1.11 קיבלתי 80% מהמענק והפיקדון

למעלה