שלום!!!

שלום!!!

אני חדש פה.... הסתכלתי קצת בהודעות האחרונות.... קראתי ת´מאמר.... ו...אני יספר קצת על עצמי... : אני בפורום מאגיה וכישוף... אני מאוד צעיר.... (תסתכלו בפרטים) אבל בכל זאת אני מתעניין מאוד במאגיה וכישוף ובכלל אני מתעניןן בכל נושא המיסטיקה..... ו....אני גר בכפר יונה..בן 13 חולה על סלסה!!! (גם רוקד סלסה...ורואדה ושיינז) ו...אני נורא אוהב לבלות ולהיות עם חברים...אני מנגן על פסנתר 8 שנים ו..זהו בערך...!! ויש לי כמה שאלות... דבר ראשון יש מישהו שעוסק ביוגה או במסטיקה בכלל מכפר יונה?? ו...איך עושים יוגה? ו...חחח תודה! ***TAL*** נ.ב. וקוראים לי טל

יוגי בר

New member
מה לעשות? לעשות.

היי טל. הנה אתה מקבל יחס שחבל לך על הזמן. 1. איך עושים יוגה? עושים הולכים למקום מסודר עם מורה מצויין ולעניין. ולוקחים קורס למתחילים. 2. חפשת ולא מצאת מורה כזה בכפר יונה ובסביבה. או.קי. במקרה כזה. 3. אתה הולך וקונה את התנ"ך של היוגה. ספר היוגה השלם מאת סוואמי וישנו דיבננדה ומתחיל בזהירות רבה( עד שתמצא מורה)להתאמן לבד. 13 זה גיל טוב להתחיל. 4. ביוגה אין מסתורין. הסוד של היוגה היא הפשטות שלה. כל אחד יכול לעשות אותה. לך על זה ותצא מרוצה. איך זה? בברכה ואהבה יוגי בר

תודה על היחס... חחח

אמממ נשמע טוב... אבל בשביל כל זה צריך כסף.. ואמא שלי לא תביא לי כסף בשביל דברים כאלו כי היא תחשוב שמשעמם לי בחיים.... לעשות יוגה! מישהו פה לא מכיר איזשהו מישהו מכפר יונה שמתעסק בכל הנושא הזה?? ***TAL***

Talia E

New member
אם אתה רוצה באמת

ואתה רציני בעניין, תשאל את אמא שלך - אולי היא תפתיע אותך.

יוגי בר

New member
תשובה תשובה

היי טליה, תשובה סחתיין. כל מה שנותר זה להתחבר ולהתפנן. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה