שלום..

אני1948

New member
שלום..

מכיוון שהאנשים כאן דיי רציניים,אשאל שאלה דיי.. כמה פעמים בתקופה שאתם מותרים,יוצא לכם להיות עם בן/בת הזוג?

מאוד משתנה

השאלה היותר מהותית זה האם טוב לך עם התדירות? והאם טוב לאישך עם התדירות? אם לאחד מכם ישנה בעיה עם התדירות (והבעיה יכולה להיות לשני הכיוונים- יותר מידי/פחות מידי) שווה לשוחח על הנושא ולא לאגור בבטן אמוציות שליליות... קחי בחשבון שכ"כ הרבה פרמטרים משפיעים על החשק שלנו שלפעמים לא פשוט לברר לעצמנו ולבן הזוג מה כ"כ מפריע.

תשובה חכמה../images/Emo13.gif

אבל דיפלומטית...

candy77091

New member
לא מבינה מה זה עוזר לאנשים לדעת..

כדי לבכות כמה אנחנו מסכנים וכמה טוב לאחרים... וכדי לומר הדשא של השכן באמת ירוק יותר,אבל אף אחד לא חשב על זה שהדשא שלו הוא מפלסטיק,כמה חבל..

אני מניחה

שהשאלה באה כדי לברר לעצמה האם הם במצב נורמאלי או חריג. וזה לגיטימי לרצות לדעת האם מה שקורה אצלנו זה המצב הרווח או החריג. הענין זה שאין פה נורמאלי וחריג- לכל אחד, ולכל זוג, יש צרכים שונים. שגם הם משתנים חדשים לבקרים (גלולות/הריונות/אחרי לידה/הנקה/מצב נפשי/עייפות/בריאות/ מצב הזוגיות וכו' וכו' וכו').

מסכימה עם בשורות טובות

אני זוכרת שבתקופת ההריון החשק ממש אבל ממש יורד,לפני זה התחשק יותר,וזה הלך ממש לפי תקופות,היו כאלה שהתמלאו במבחנים ועבודות ובקושי היה זמן,לעומת זאת,בחופשים ובשבתות פתאום בא יותר...וגם לבעלי קורה אותו דבר,הייתה תקופה שהוא היה בקורס קיץ וממש בקושי התחשק מפני שקם כל בוקר ב5 והיה שפוך,הקיצר,תקופות אחותי... אל תקחי קשה את זה שיש תקופות שפחות...אני חושבת שזה קורה לרובנו... מה שאני בכל אופן החלטתי בעניין,זה ממש להקפיד על הרחקה בימי הנידה כי אז הקירבה הרבה יותר גדולה! סתם כדרך אגב,יש משהו שמציק לך מעבר לשאלה שאת שואלת?אם כן,תרגישי חופשי אחותי לשתף...

למעלה