שלום((:)

שלום((:)

רציתי לדעת...אני עתידה להשתחרר במרץ (אוף שיבוא כבר!!) ואני וחברה טובה עומדות לטוס לאמריקה לכמה חודשים לעבוד שם... מישהו כבר עשה את זה? אפשר לקבל המלצות, מקומות עבודה אמינים שאפשר לעבוד דרכם? אם מישו יכול להסביר לי את הפרוצדורה-אני אשמח מאוד!! תודה:)

Haunted

New member
אז ככה..

אלא אם כן יש לך גרין קארד, תצטרכי לעבוד שם שחור. מה הכוונה ? עבודה לא חוקית, בדיוק כמו פועל זר בארץ. ולהתפס בגלל זה זה בכלל לא נעים. אני מכיר מישהו שטס לעבוד שם, נתפס, ישב חודש בכלא פדרלי, וקיבל חתימה שחורה בדרכון (אסור לו להכנס 10 שנים לארה"ב אם אני לא טועה). אם יש לך גרין קארד אז הסיפור הוא אחר לגמרי. אין פרוצדורה של ממש. פשוט טסים לשם ומחפשים עבודה באופן רגיל. יש חברות בארץ שמעודדות חבר'ה אחרי צבא לעבוד בארה"ב בתור מדריכים במחנות קיץ לבני נוער. משלמים לך על כרטיס טיסה ויזה ואשרת עבודה. אבל השכר בעסק הזה לא משהו בכלל. רוב האנשים שעושים את זה טסים בגלל החוויה ופחות בגלל השכר.

נראה לך שיש לי גרין קארד...? \=

ברור שיש סיכון בזה,אבל אני גם יודעת על מקומות שדרכן-הן מסדרות לך את הויזה ככה שהעבודה תהיה חוקית... אין לי כ"כ מושג אבל כן נראה לי שזה בשחור... זה באמת מפחיד..נראה אם הסיכון יהיה שווה את זה

EmGee

New member
תזהרי מחברות כאלה

זה שהן טוענות שזה חוקי לא הופך את זה לחוקי. מה שלרוב החברות האלה עושות זה את נרשמת לאיזה קורס שקר כלשהו ומקבלת ויזה ללימודים, מה שלא מאפשר לך לעבוד בצורה חוקית, אבל כן מאפשר לך לשהות שם. גם על זה אנשים נתפסים, ולדעתי זה לא שווה את הסיכון. מצד שני יש עשרות אנשים שמנסיון יחשבו ההפך המוחלט ויושבים עכשיו מסטולים במנילה עם המכה שהם הביאו...

למעלה