שלום

• פותח הנושא LE O
  • פורסם בתאריך

ויימס

New member
ברוך בואך,

מה קורה פה? אכן, שאלה שכל אדם מוצא את עצמו שואל בשלב זה או אחר. מה קורה פה? למה אנחנו כאן? ומי, בשם נעלי העקב החומות של דודה אירמה חיסל את מלאי הגבינה הצהובה?

...

פעם, פעם הייתי עונה לך בתגובה צינית ומרושעת. אך היום אני מנהל פורום, וצבעי הכחול מחייב אותי להתייחס יפה אל זרים וחדשים, ולא להבריח אותם מעל דפי הפורום. (וזאת הדרך שלי לומר לכל חברי הלא צבועים בכחול - אני מרשה לכם להתפרע
) טוב, כן, פה פורום טרי פראצ'ט. ברוך הבא!

LE O

New member
שאלה

משעשע במיוחד ועכשין אחרי שוידאתי שהגעי למקום הנכון אני מבקש שתעזרו לי לישב ויכוח: מי הוא אנגוס (מאלים קטנים החבר של ס.ט אגוסטין)? והאם הוא פיגל?

מממ...

קודם כל, אני די בטוח שבזמן של אלים קטנים פראצ'ט אפילו לא חשב על רעיון הפיגלים, ובטח שלא כתב עליהם... מה שכן, אני זוכר שהחברים של הקדוש אוגוסטין היו האלים הקטנים, לא? אז סביר להניח שאנגוס הוא אל קטן כזה או אחר...

LE O

New member
אבל

אבל זה נורא מתאים: לא נראה (למעט לאגוסטין), מסוגל לכסח אריה וישנו פיגל שקוראים אנגוס המשוגע במקצת (באנגלית זה הרבה יותר טוב) ולפי המסורת של הפיגלים אין להם מאגר שמות גדול. וחוץ מזה לך תדע מה עובר לפראצ'ט בראש.

igreenwald

New member
איך פיספסתי את טקס ההכתרה?

העברת התפקיד מוימס אליך? ולמה זה נעשה?

ויימס

New member
בדרך המקובלת,

כלומר, רוני זמם מאחורי גבי, הקים סיעה של תומכים ובלילה אפל אחד התנקש בחיי. ועכשיו אני מתה!

שקר וכזב!

אני רוצה באותה הזדמנות להבהיר שלא הייתי בראשו של אף גרם מדרגות בשבוע האחרון, ובפרט לא בראשו של אף גרם מדרגות שנטע ירדה בו באותו הרגע, ובפרט לא עם סכין או עיפרון מחודד ביד.

ויימס

New member
או המחוגות הממש חדות האלו.

או הסרגלים ממתכת עם השוליים המכאיבים.

למעלה