שלום

shiups

New member
שלום

שלום לכולם אני צריך עזרה בבקשה ממכם אולי אתם יודעים כתובת של אתר ובו tabs זאת אומרת אתר ובו כתוב איך לנגן שירים של היהודים תודה רבה shiups

E l i a n

New member
אהלן..../images/Emo140.gif..אני חושבת (לא בטוחה)..

שאני יכולה לעזור.. באתר הרשמי של היהודים יש דף שבו כתובים דברים שאולי הם tabs. בגלל שאני עדיין לא מבינה בתחום הזה,יכול להיות שאני טועה. בכל מקרה,צירפתי לך פה לינק. בהצלחה! אליאן דבש.

shiups

New member
תודה תודה רבה לך!!../images/Emo8.gif

תודה לך זה בדיוק מה שאני צריך טוב כמעט אבל זגם טוב מאוד מה שיש שם זה האקורדים אני רוצה את התווים בצורת tab אבל זה גם מצויין תודה רבה לך אני מודה לך מאוד ואם את יכולה למצוא לי בבקשה את הtab או האקורדים של מופע הארנבות של ד"ר קספר אני יודה לך מאוד תודה רבה

מור~!

New member
מממ

צ´מע בחור למדתי לנגן את יונתן הקטן (תהיו גאים!) וזה בטאבים כי.. לוחצים כל פעם רק על מיתר אחד אבל.. בשירים של היהודים... ככה אני מאמינה השיטה הזאת לא יכולה לעבוד למשל... בחוברת שירים יש את ההתחלה של השיר של אביב בטאבים, אבל כל ההמשך באקורדים SO... אבל בטח עוד יומיים חברה שלי תגיד שזה לא נכון ושאם נורא מתאמצים אפשר שירים שלמים באקורדים בכל אופן אם תמצא שיר שלם בטאבים, LET ME KNOW! בהצלחה

shiups

New member
אין בעיה

אבל אם את גם מוצאת בבקשה כמו שאמרת !LET ME KNOW תודה

shabby

New member
אז הנה באה חברה שלה ואמרה שהיא טועה

(= בעיקרון כל שיר אפשר לנגן בטבלטורה... יש שירים שמנגנים אותם בטבלטורה ויש שירים שהם באקורדים אבל אפשר להפוך אותם לטאב... עכשיו, אם אתה רוצה אני יכולה לשלוח לך במסרים או במייל או לכתוב לך באייסיקיו או אפילו כאן (אבל אני חושבת שיימחקו אתזה כי אנלא חושבת שזה חוקי.. או שכן?.. אני לא יודעת...
) את הטאב של הזמן שלך, הימים שלנו, פיוטה, מחפש תשובה, עוד ארון אחד וקח אות... טוב מספיק? (= אז אם אתה רוצה פשוט תגיד לי איך אתה רוצה שאני אעביר לך אתזה... (= יום טוב!

shiups

New member
מצויין! באמת יש לך את ה tabs !

טוב אז ככה קודם כל אני חושב שזה כן חוקי אפילו באתר של היהודים הם כתבו את האקורדים שלהם. תגידי אולי את יכולה לכתוב את הtabs בקובץ txt ולהשאיר אותם בפורום הזה תודה רבה רבה רבה רבה
ואם את צריכה משהוא אז אני פה אל תשכחי

למעלה