שלום

METAL15

New member
שלום

קראתי פה קצת והפורום נראה חיובי ומגניב בכל אפון, ראיתי לפני כמה ימים את הסרט ואני מלא בסימני שאלה. חוק ההמשכות אומר שמה שאנחנו חושבים יקרה בעתיד? זאת אומרת אם עכשיו אני חושב על המורה שלי שלא יבוא מחר לשיעור הוא יתחיל להיות חולה ברגע זה? וגם נאמר שם שמחשבה אחת חיובית שווה למאה מחשבות שליליות. האם זה אפשרי? אם זה נכון שכל מה שקורה לנו בחיים אנחנו שאבנו אז אתם חושבים שלא חשבנו פעם אחת שאין לנו את הבעיות הללו? כי אם כן אז זה אומר שחשבנו על הבעיה יותר ממאה פעמים. עוד דבר זה שהקבלה (receving) יכולה לקחת שנים. זה לא קצת מייאש? ועכשיו לשאלות עם קצת פחות ספק: איך אני אמור בדיוק לחשוב חיובי? אני לא רוצה את הצרות האלו בחיים שלי (אין לכם מה לדאוג אלו צרות קטנטנות אבל עדיין צרות...). איך אני אמור לקבל את מה שאני רוצה? אני צריך לחשוב על התמונה שלי עם זה כל שעה? העניין לא בדיוק ברור לי... אני יכול להגיד שזה עבד לי עם האוטובוס לעבודה ביום רביעי, הוא הגיע בדיוק כשדרכתי בתחנה:) תודה מראש וסליחה שאני שואל כל הרבה....

caticat22

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אז ככה, העובדה שמחשבה חיובית אחת חזקה פי 100 ממחשבה שלילית - העובדה הזו הוכחה באופן מדעי. כך שאי אפשר להתווכח עם המדע
יותר קל למוח שלנו לחשוב באופן חיובי. זה כבר פותר לנו 80% מהדאגות. דבר שני, אם תחשוב על כך שהמורה שלך לא יבוא, זה לא יקרה בוודאות. לפי הסוד, אתה צריך לבקש משהו, לרצות אותו נורא , ולהאמין שתקבל אותו. לפעמים יש לנו ספקות כשאנחנו מבקשים משהו מהיקום, והספק הזה מונע את התגשמות הבקשה. אם ביקשנו משהו וזה לא קרה, זה לא אומר שהסוד לא עבד, זה פשוט אומר שלא ביקשנו מספיק, או לא האמנו מספיק שנקבל את זה. איך אתה אמור לקבל את מה שאתה רוצה? יש כמה דרכים - 1. ההמלצה היא לחשוב במשך 7 דקות בכל יום, על הדברים שאתה רוצה בחיים. אתה יכול לעשות זאת דרך דימיון מודרך, או פשוט לשכב, או בזמן שאתה יושב - לדמיין לך מה אתה רוצה. איך אתה רוצה שחייך יראו? איזה תחושות אתה רוצה? איזו עבודה אתה רוצה ? לא לחשוב על מה שאתה לא רוצה, כלומר לא להגיד "אני לא רוצה עבודה משעממת", אלא להגיד הכל באופן חיובי כמו "אני רוצה עבודה מאתגרת". 2. אתה יכול לבנות לך לוח חזון. להדביק על לוח מפלסטיק או נייר כל מה שאתה רוצה. תמונה של מכונית יפה, או תמונה של כסף. נסה להתבונן בלוח כמה פעמים מדי יום ולהרגיש כאילו כבר יש לך את כל זה. 3. אני למשל, בכל בוקר מתעוררת ורושמת לי על דף מה אני רוצה. ליד זה אני רושמת את התאריך ואת שמי. השתדל לא לבקש יותר מדי דברים אלא להתמקד ב2-3 דברים, ואחרי התגשמותם תוכל לבקש לעצמך דברים אחרים. בהצלחה!

METAL15

New member
תודה רבה

הקדשת לי הרבה זמן, תודה
בקשר למחשבות חיביות/שליליות. למשל בוא נגיש שיש לי כאבים בכפות רגליים:p, זה אומר שאני משכתי אותם אלי, זה אומר שנגיד שחשבתי על כפות רגליים בריאות, זה אומר שחשבתי יותר ממאה פעמים על רגליים כואבות. זה פחות או יותר מה שהתכוונתי בהודעה שלי מקווה שלא בלבלתי אותך. בקשר לדבר השני, אם מישהו ממש מאומן בקבלה של הסוד, הוא יכול לגרום למורה שלו לא לבוא? לא נראה לי שבכל מצב... אבל הבנתי תודה. אני אנסה לאמץ את השיטות שלך נשמעות לי מעולות! תודה!

למעלה