שלום

אורח2116

New member
שלום

אני בעל תשובה, עורך מחקר אישי על זוגות נשואים במגזר הדתי, באמת מעניין אותי באמת, האם באמת הטהרה המשפחה היא אושר או מטלה, ילדים וכדומה, בבקשה תיצרו איתי קשר [email protected]

שלום רב ../images/Emo13.gif

אשמח אם תבהיר את כוונתך. האם אתה עורך מחקר במסגרת לימודיך ומעוניין במענה על שאלונים? האם אתה מסוקרן באופן אישי ורוצה לשוחח עם אנשים? אופציה אחרת?

מה דעתך על האפשרות

לשוחח פשוט פה איתנו על מה שמעניין אותך? מדבריך אני מבינה שלעת עתה אתה רווק, אני צודקת?

אורח2116

New member
כן את צודקת

אני רווק, אני מעדיף לדבר בפרטי כי אני מאמין שלא כולם ירצו לחשוף את הבעיות האישיות שלהם מול כל הפורום אני טועה?(או את החיים שלהם פה)

האמת היא שאנשים כן חושפים פה את החיים שלהם

אבל זה לא כדי לתת סיפוק לסקרנים.... אלא לומדים אחד מהשני, מתייעצים, מעודדים וחולקים
יש משהו ספציפי שמטריד אותך?

גריג

New member
אני מיתנדב../images/Emo41.gif

היום האיש נטשה אותי בביבת עם שני הקטנים והיתי צריך לסחוב אותה ( את הקטנה )( לא את האישה ) במנשא למעון להוציא את הקטן - מזל שהיה לי טרמפ חזור ואיכשהו עבר היום חוץ מ ---- למשל כמו שבאמצע טיגון חצילים היתי חייב להחליף לקטנה ( נהיה לה אדום ) ואז הפלא ציללללצללל ................... וחץ מיזה הקטן תמיד זורק את האוכל הריצפה וחוץ מיזה שליפעמים אני כלכך כועס שאני כבר לא יודע מה............ עוד משהו

נעמה92

New member
אתה חייב למצוא עבודה

או לצאת ללמוד, כי זה או המחיר של החיים שלך שנראה לי הולכים לכיוון לא טוב, או להישאר תקוע בשיגרה המרירה שלך, עכשו נכון, שאתה כועס, ואתה גר במקום שאת החור של הסרגל יותר קל למצוא, וזה לא מתאים לך ואתה סובל, אז תעזוב, דברים גדולים קורים לאנשים שלא מפחדים, אז אם כל כמה שזה מסובך, תפסיק לחשוב על החיים ותתחיל לחיות

גריג

New member
את צודקת!

אני חייב לצאת מהחור של הסרגל! ומיד! אז ככה השאלה היא האם לקבץ את עצמי או לפרק להתיכות קטנות שיעברו בחור של הסרגל(זה בטח יכאב) או להשיג סרגל עם מוטת כנפים בגודל הנכון. (איפה משיגים סרגל עם כנפים ?

נעמה92

New member
אני לא יודעת מה להגיד לך לגבי

לפרק או לקבץ אני רק יודעת שאם תמשיך אם הציניות שלך רחוק אתה לא תגיע. ואיפה משיגים סרגל עם כנפיים, אצל המלאכים, ותתפלל שהקב"ה ישמע לתפילות שלך, ובמקום להתלנון מה לא טוב, תתחיל לעשות טוב

גריג

New member
../images/Emo206.gif יש לי משרה חדשה ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

אני סוכן של סרגלים עם כנפים דגם סטנדרתי ------------- שקל שלושים ושלושים תפילות נדבה לקבלת פרוספקט מפורט צריך ............................................. להיתפלל על זה תודה

גריג

New member
נרשמים לכניסה למוח../images/Emo18.gif../images/Emo129.gif../images/Emo129.gif

ההרשמה תעלה 20 שח ושני סרגלים מעופפית .................. פרטים אצל אישתי ( גריגית)

למעלה