שלום :)

EarlyBloomer

New member
שלום :)

האם מישהו יכול לומר לי כיצד אני מכין מוס שוקולד (לא עוגה) ללא שוקולד מריר, אלא עם קקאו כתחליף? מחפש משהו סביר, ואני מצטער אם אני לרגע חוטא בבינוניות קולינרית
את כל שאר המצרכים יש... מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה וערב טוב שיהיה לכולם
 

homets

New member
תשובה

צר לי, לא מכירה שום דרך לעשות מוס שוקולד ללא שוקולד
עם קקאו זה פשוט לא יצא אותו דבר... מה שנראה לי הכי הגיוני זה איכשהו לנסות להמיס את הקקאו, אולי בחלב או משהו ולהגיע למרקם סמיך מאוד כמו שוקולד מומס, ואז להשתמש בתערובת הזאת ולהכין מוס רגיל. לא יודעת אם זה יצא טוב, אבל שווה לנסות. בכל מקרה - |בהצלחה
שבת שלום
נטלי
 

EarlyBloomer

New member
תודה רבה, אני אנסה ../images/Emo13.gif

אני למעשה שואל את זה בגלל שאתמול אכלתי "מוס שוקולד" שכזה של חברת עדן, מה שפורסם לפני זמן קצר בטלוויזיה, ועד כמה שהצלחתי להבחין - זה היה עשוי מקקאו ולא משוקולד, ואמנם זה לא מתקרב לדבר האמיתי - אבל זה קינוח ביתי סביר ביותר :) מעניין איך הם הכינו את זה
 

סיוי 24

New member
צר לי לאכזב אבל המוצרים שעל המדף מלאים

בחומרים מייצבים ומשמרים, חומרי קרישה, ושאר ירקות- לדעתי עדיף להכין מוס שוקולד משוקולד מריר איכותי (אפשר להשתמש ב-70% שהוא דל בסוכר) ולהתענג על הדבר האמיתי!!
 

EarlyBloomer

New member
בסוף הכנתי משוקולד אמיתי

אמנם רק 60% מוצקי קקאו, אבל יצא משו בסט
 
למעלה