שלום

gali80

New member
שלום

שלום ד"ר ברגר אילו מצבים יכולים להיות הסיבה להרחבה? זה יכול להיות בגלל חיסון רוטה? אנחנו מחדרה האם הדרך היחידה שיראה אותה / את הצילום כירורג היא ללכת למיון ? אם אני אסע בלעדיה למיון ואבקש מכירורג ילדים לראות את הצילום הוא יסכים? מה יכול לקרות אם נחכה ליום ראשון ? האם לא יתכן שפשוט מדובר בקקי וגזים שגרמו להרחבה של הקולון? הצילום נעשה בצהריים אחרי 24 שעות שלא היה קקי . האם יש סיכוי שאת תראי אותה? האם מותר להמשיך מיץ עגבניות או שיתכן והוא גורם להקאות אצלה בגלל החומציות? מה לתת לה כדי שתעשה צואה? כרגע לא מקבלת כלום - רק את הטופ פרי. מה את ממליצה? אולי לעשות לה חוקן כדי ש"תתנקה"? תודה מראש גלי

גלי שלום

המון שאלות... 1. רופא סביר לא יסכים לבדוק צילום 2. בואי נסכם שאם היא לא נותנת יציאות או מקיאה עד יום ראשון את הוכלת מיד למיון 3. מיץ עגבניות לא מזיק 4. המשיכי עם סימילאק טופ פרי 5. חוקן הוא אפשרות- רק להזהר- בעדינות- זה יכול לעזור יש לי אבחנה אפשרית אבל ניתן לאשש אותה רק בסידרת צילומים ואפילו ביופסיה- היא נקראת מחלת הירשפרונג עכשיו רגע!!!!- אני כבר מכירה אותך ויודעת שנורא תלחצי ולכן נמנעתי קודם מלכתוב לך. אז אני מבקשת להרגע. אם תרצי אכתוב לך ביתר פירוט על מה מדובר. ןיש לך מסר

gali80

New member
שלום ד"ר ברגר

עשינו עכשיו צילום חוזר ואולטרא סאונד והכל תקין. מה שכן היא לא אוכלת כמו שהיא אכלה לפני שבוע וחצי..... אני דואגת שהיא לא תגדל ולא תעלה במשקל מותר לתת 60 סיסי כל שעתיים? וואו... איך איך קלטת אותי שאני נלחצת
איזה חבל שאת לא רואה חולים מחוץ לביה"ח..... את מדהימה..... אומרים שלא נראה שיש מחלת הירשפרונג................. הרופא של ליה ממש ממש ממש מתעקש לדחות לה את החיסון ולא לעשות לה אותו בשום אופן ביום ראשון כי "הילדה חולה"

בוקר טוב

אני נורא שמחה לשמוע. לא נורא לדחות ביום יומיים את החיסון עד שנדע מה קורה עם הילדה. מותר להאכיל אותה כמה שנוח לה בשלב זה.

למעלה