שלום

צעד

New member
שלום

אני מעוניינת במידה על האפשרות ללמוד בארה"ב משהו בתחום הקולנוע (הפקה או בימוי) מהן הדרישות? האם צריך שירות צבאי או שאין קשר? האם צריך ת. בגרות מלאה? מהי הוויזה הכדאית בשבילי אם אני גם רוצה לעבוד שם? או בקיצור- מהו התהליך? בתודה.

GREENSsss

New member
לא צריך שירות צבאי

צריך להראות להם ציונים כלשהם, יש בחינות כמו טופול, אסאייטיז וכמובן יש גם מלגות. אם את נרשמת בתור סטודנטית בינ"ל את מקבלת ויזה על אשרת סטודנטית. יש אתר מיוחד שיכול למצוא לך את המלגות המתאימות לפי תחומי עניין ואילו אוניברסיטאות יתאימו לך לפי ציונים ומה שאת רוצה ללמוד. הנה הלינק- http://fastweb.com/

צעד

New member
תודה ו..

האם אפשר לעשות את הטריק הזה של ללמוד 5 שנים או יותר ואז לבקש אזרחות? והאם צריך ת. בגרות מלאה? ובקשר לאתר- אני בודקת אותו עכשיו.

צעד

New member
עוד דבר

אח למחצה, מנישואים קודמים של האב, ששוהה בניו יורק באופן לא חוקי כבר 5 שנים, נחשב לקרוב משפחה והאם הוא יוכל לסייע לי ברגע שהוא יקבל אזרחות? מה התהליך שהוא צריך לעבור כדי לקבל אזרחות? כמה זמן זה לוקח? בתודה.

משהייה לא חוקית לאזרחות??

אם הוא שוהה באופן לא חוקי אין לו אפשרות לקבל אזרחות. במקרה הטוב הוא ייתפס ויגורש ובמקרה הרע יישפט וישב בכלא. אני חושבת שיש לך בלבול - שהייה של 5 שנים אינה מסלול לאזרחות. יש מקרים (סוגים מסויימום של ויזות עבודה) בהם לאחר שלוש שנים אפשר לקבל גרין קארד ואחרי שנתיים אזרחות אבל זה רק לויזות עבודה מסויימות וכמובן שלא לשוהים בלתי חוקיים (וגם לא לויזות סטודנט).

צעד

New member
כן, כך תיארתי לעצמי

ואיך אני יכולה לקבל שם אזרחות?

אזרחות וגרין קארד

ישנן כמה דרכים לקבל אישור שהיית קבע או אזרחות בארה"ב. אני אתן לך קצת מידע מאוד כללי:
את יכולה להנשא לאזרח אמריקאי
את יכולה לקבל ויזת עבודה באחת הקטגוריות המאפשרות מסלול לגרין קארד ואח"כ אזרחות
את יכולה לקבל גרין קארד דרך הורה אזרח, או דרך השקעה כספית נכבדה בכלכלת ארה"ב כל הדרכים האלה לוקחות זמן וכסף, או שדורשות חסות של מעסיק. גרין קארד דרך ויזת עבודה למשל, לוקח 3 שנים, ואח"כ עוד שנתיים לאזרחות. בהצלחה.

צעד

New member
זאת אומרת

שדרך ויזת סטודנת לארבע חמש שנים אני לא יכולה לקבל אזרחות, בהנחה שמה ששינה את דעתי להשאר בארה"ב הוא עבודה (אם וכאשר אמצא)?

לא ממש הבנתי

את החלק האחרון במשפט - אבל התשובה היא לא, מויזת סטודנט אין מסלול לאזרחות.

למעלה