שלום..

תומס277

New member
שלום..

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים כי אני לא משפחה אבל זה המקום היחידי שנראה לי הכי קרוב. אני בן 27 רווק, גר בשכירות. יש לי המון חובות, עוד מהעבר הרחוק שלא נגרמו באשמתי אבל לפני מספר חודשים הגעתי להסדר בבית המשפט ובהוצאה לפועל והשופט החליט שעליי לשלם 1000 ש"ח בחודש לאיחוד התיקים. בנתיים אני עומד בתשלומים אבל זה בהחלט חונק אותי ואני לא רואה איך אני מתקדם בחיים. אני כל הזמן במצב של הישרדות יומיומית ממשכורת למשכורת בלי שום דרך להתקדם הלאה או לחסוך. יש לי חוב גדול מאוד לבנק ויש לי הגבלה... יש לי עוד חשבון שהוא מעוקל עדיין למרות האיחוד תיקים. איך אני יכול להתקדם ולפתוח דף חדש בחיים? לקנות בית, אוטו, להתחתן... אני לא רואה איך אני מצליח לעשות את זה. אשמח להצעות, המלצות, הכוונות...

שלום לך תומס

ראשית הגעת למקום הנכון וברוך הבא. בהגדרת כלכלת משפחה כלול גם יחיד המנהל עצמאית את כלכלתו. לא סיפקת מספיק נתונים בכדי שנוכל לייעץ לך כמו הכנסות והוצאות שייש לך. הקושי שלך לשלם 1000 ש"ח לכיסוי חובותיך גם אינו ברור. אם תספק יותר פרטים על התנהלותך הכלכלית יקל עלינו לסייע לך

תומס277

New member
תודה רבה על התשובה...

אני עובד כשכיר ומרוויח בממוצע 4000 ש"ח בחודש... אני גר בדירת חדר ומשלם 1500 ש"ח כולל הכל, יש הוצאות נוספות כמובן. ובנוסף את ה- 1000 ש"ח בחודש על האיחוד תיקים. מצד אחד תשלום כ"כ גבוה לאיחוד תיקים מקרב את הסוף אולי אבל מצד שני זה באמת תשלום יחסית גבוה ואני לא רואה איך אני מצליח להתקדם בחיים מעבר ליומיום.

goldy

New member
כמה מרוויח? כמה מוציא?

1) רשום בצד אחד את הכנסתך ובצד השני את כל הוצאותייך. 2) סדר את הוצאותייך מהחשובה ביותר לזניחה. 3) קח 20% ממשכורתך וחלק לשניים: חצי אחד לחיסכון והחצי השני ליומיום. 4) במידה ו80% ממשכורתך הם פחות מ1000 ש"ח פנה שוב לבית המישפט ובקש הסדר נוסף.

למעלה