שלום...

שלום...

אני רוצה לשאול אתכם האם אתם מכירים כל מיני פעילויות באזוריכם ובכלל אם באזור הצפון או כל אפילו באילת או משהו סגנון סאמר-סקול או פשוט משהו מאורגן (כמה ימים) כולל שינה וקבוצות גיל מתאימות. ממש תודה.

שלום גם לך...../images/Emo13.gif

יש לי שאלות לגבי בקשתך. לאיזה קבוצת גילאים את מחפשת את הפעילויות? ולאילו פעילויות בדיוק את מתכוונת? (לימודי שפות,קייטנות,נופש וכו´) מקווה שאוכל לעזור לאחר שאקבל יותר אינפורמציה!!
LOVE ענת.

יששש! קבלתי תגובה!!!! ../images/Emo8.gif

אני מחפשת לגילאי 14-15 משהו כזה. פעילות בסגנון 5-6 ימים הכוללת שינה ובקיצר מאורגנת (כדי שההורים ירשו)...משהו כיפי...קליל...לא קייטנה, נופש כזה, מן "טיול". תודה!

אוקיי שאלתי, ביררתי......

יש לי חברה שגרה בחוות אהרונסון,אם את מכירה,זה נמצא בכניסה לעתלית. בכל מקרה שם אני יודעת שבכל קיץ יש להם שם מחנות קיץ של כל מיני תנועות נוער כגון "הנוער העובד והלומד" וכו´....הם גם עושים להם כל מיני פעילויות בשמך כמה ימים וזה לגילאים הנ"ל. בנוסף את יכולה לברר על פעילויות נוער דרך חברה להגנת הטבע אני יודעת שגם שם יש כל מיני פעילויות נוער שעושים. את יכולה לברר דרך תנועות הנוער במתנס"ים הקרובים לביתך,או פשוט להתקשר לחברה להגנת הטבע לשאול על הפעילויות נוער. אני מוכנה לברר עוד........ מקווה שעזרתי לבינתיים!!
שבת שלום!!!!! LOVE ענת.

כן,אני יודעת שיש להם מחנות קיץ.

אבל אני לא משתייכת לשום תנועת-נוער...
אבל אני אתקשר לחברה להגנת הטבע, זה באמת נשמע רעיון טוב. תודה לך מתוקה!

למעלה