שלום

יוכי68

New member
זה נראה לי מתכון קל וטעים

מתכון מאת "דגי תנובה" 4 יח’ פילה סלמון דגי תנובה כוסברה קצוצה 1/4 כוס שמן זית 1/2 כוס מיץ לימון סחוט טרי 2 שיני שום טרי קצוץ מלח פלפל שחור גרוס טרי אופן ההכנה -------------------------------------------------------------------------------- 1. בתבנית פיירקס גדולה, מערבבים את כל חומרי המרינדה. 2. משרים את הסלמון במרינדה כ- 3-4 שעות (לאחר שעתיים הופכים את הדג) 3. מכסים את התבנית עם הסלמון והמרינדה בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ’ של 180 מעלות למשך 25 ל- 30 דקות. טיפ: לשים לב שהדג לא מתייבש
 
למעלה