שלום

שלום

אני כרגע נמצאת במצב שעליי לבחור בין 2 דרכים. אשמח לקבל מסר שיוכל להכווין אותי ולעזור לי. תודה

לא, קצת רקע

ההתלבטות היא בין : 1. להתחיל לללמוד אוקטובר הקרוב, מקצוע שייחשב די התפשרות מצידי, במכללה, על מנת שאוכל לשלב איתו את העבודה. 2. לחכות עוד שנה, ולבנתיים לנסות לשפר ציונים ולהתקבל למקצוע שיותר מעניין אותי, אך אי אפשר יהיה לשלב איתו את העבודה שלי . מצד אחד חשוב לי כבר להתחיל ללמוד, ולא לחכות עד גיל 24, וגם מאוד כיף לי בעבודה והייתי רוצה להמשיך לעבוד בה עוד קצת.. ומצד שני , המקצוע השני יותר מעניין אותי, יותר רציני, אך דורש השקעה יותר רבה, והמקום שאני רוצה ללמוד אותו רחוק מהעבודה כך שללא ספק לא אוכל לשלב את המקצוע עם העבודה.

ערפילית

אני מקבלת שעלייך ללכת עם ליבך ורצונך - אל תלכי ללמוד משהו שהוא התפשרות עבורך, רק כדי ללמוד. זה לא יחזיק וגם לא ייתן לך את מה שאת רוצה. בהצלחה רבה!

סיריוס1

New member
אז ככה:

עדיף שתתחילי ללמוד בהקדם מה שאת יכולה ללמוד עכשיו ותמשיכי לעבוד בעבודה הזאת שאת כל כך אוהבת. לגבי המקצוע השני: נמסר לי "לא מתאים לך" הוא קשה מדי עבורך ורצונך בו הוא תוצר של "אשלייה". בהצלחה.

סיריוס1

New member
בוחרים לפי איזון מוח-לב כלומר:

מה אומר הראש (החכמה) ואז בודקים מה אומר הלב (אהבה ובינה) ואז משווים ומחליטים משהו שמוסכם הן על המוח והן על הלב.קצת יצירתיות יהיה טוב... בהצלחה..

למעלה