שלום

puma black

New member
שלום

איך להתחיל.. אני מרגישה שהמפקד הכמעט בכיר אצלי מתנקל לי. אני לא יודעת אם זה בגלל שאני חיילת שקטה. לומר את האמת, יש לי בעיות בבית ובעיות אישיות (התקפי פאניה ואגרופוביה) ואני קצת לא מרוכזת בעבודתי -אבל חשוב לציין שאני תמיד מסיימת את העבודות שהוא מבקש ממני, ותמיד מסיימת טוב. אבל נמאס לי שעל כל דבר קטן הוא נותן לי ריתוק. שכל פעם שהוא מדבר איתי הוא זורק שאם לא אסיים את העבודה בזמן אני אקבל עונש. שהוא בחר באקראי, דווקא אותי שאני אדבר על נושא מסוים מול כל החיילים שמשרתים איתי. הוא פשוט יותר מדי קשה, והוא ממש ממש תוקף תמיד ומדבר בחוסר כבוד אליי. אני עומדת לבכות שאני רושמת את זה עכשיו, כי אני פשוט מתוסכלת מהמניאק הזה! אני לא יודעת מה לעשות, ולדבר עם המפקד הישיר שלי לא יעזור- הוא לא מקשיב למצוקות שלי , גם כן מפקד... אני מרגישה מתח רק שאנחנו נמצאים באותו חדר. מה אני עושה? *שאלה: לקצין מותר לתת ריתוק בלי לשפוט את החייל?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
איזה יחס...

קוראים, ושומעים כי את מרגישה נרמסת, מקבלת יחס שאינו מגיע לך, את כועסת, ממורמרת, לא מבינה מדוע זה מגיע לך וכיצד תשתחררי מאימת המפקד... פומה יקרה, ספרי לנו עוד על המתח, על הקושי, אנחנו רוצים לשמוע, להיות פה בשבילך. לשאלות קונקרטיות, את יכולה לנסות בפורום סדירים... מחכים לך...

puma black

New member
דילמה

אם אמא שלי, שמאוד רוצה לדבר עם המפקד הישיר שלי על זה, אם היא באמת תדבר איתו, אתם חושבים שזה יותר יזיק? ז"א יכול להיות שבגלל זה הוא יתנקל לי יותר, אבל אתם יודעים, באופן "חוקי", ז"א יחפש אותי על כל דבר קטן ויתן לי ריתוקים על ימין ועל שמאל...? אני חיילת באמת טובה, ואני לא חושבת שמגיע לי יחס כזה......!!!!!!!!!!!!!!

פימבייה

New member
כנראה שהמפקד הזה באמת מניאק

הכי חשוב אל תקחי אותו ללב, ובטח שלא תבכי בגללו, כנראה יש לו בעיות ותיסכולים משלו אז הוא מוציא אותם על חיילים. הכי חשוב שאת יודעת שאת חיילת טובה. אם איזה מפקד טמבל לא מעריך את זה אז זו בעיה שלו. נכון שזה מתסכל ולא פייר אבל יש מקרים כאלה בעיקר בצבא ותזכרי שכל זה עובר וחולף ובסופו של דבר תשתחררי ולא תראי אותו יותר בחיים. חוץ מזה הוא אומנם מפקד בכיר אבל תמיד יש מישהו מעליו אז תנסי לעקוף סמכות ולהתלונן הלאה, תפני גם לקב`ן, הוא יכול מאוד לעזור לך. אגב איך החיילים האחרים מתייחסים אליו? כי אם תתלוננו כולם ביחד אז התלונה תהיה יותר אפקטיבית, ואגב באיזה דרגה הוא? בכל מקרה תנסי לא לקחת קשה או ללב את האפליה כי מי שעושה עוול לאחרים יש לו עוול משל עצמו, שיהיה לך בהצלחה בהמשך ואם את צריכה עוד משהו את יכולה לפנות אליי גם במסרים, ;)

למעלה