שלום.. :)

שלום.. :)

אני מתארת לעצמי שבטח שואלים אתכם הרבה על תחפושות עכשיו, אז אני מקווה שאני לא ממחזרת פה שאלות אחרות.. אני רוצה להתחפש בפורים הקרוב [היותר מדי קרוב
] לבובה, וכמובן שצריך לתפור שמלה.. אז קודם כל- אם למישהי יש טיפים בקשר לאיך תופרים שמלה בובתית כזו, אבל די פשוטה [בסגנון של התמונה המצורפת] זה ממש יעזור דבר שני- אם יש פה כאלה שמתפרנסות מתפירה, מישהי יודעת כמה דבר כזה אמור לעלות? [זו פעם ראשונה שאני אלך בכלל לתופרת ואני לא רוצה שירמו אותי..] תודה רבה מראש!

תשובות

א. זו אינה שמלה כל כך פשוטה. היא אמנם אינה שמלה מסובכת במיוחד אבל היא דורשת ממשהו מיומן כמה שעות של עבודה ב. ספרי לנו קצת מה הידע שלך, מי את ובת כמה, כדי שנוכל לכתוב תשובה שבאמת תסייע לך. ג. תופרות אינן עם רמאי מטבען, ובין היתר, קרבת החג, מפילה עליהן לחץ מוגבר וצורך לעבוד הרבה שעות. גם אדם שכיר מקבל שכר גבוהה יותר על שעות נוספות, ולכן המחירים לקראת חג הפורים ככל שהזמן מתקצר יעלו- קחי זאת בחשבון.

קודם כל תודה על התשובה המהירה../images/Emo24.gif

א. בעיקרון אני לא מחפשת שמלה שתראה בדיוק כמו זוו, אלא בסגנון.. לדוגמה אפשר לוותר על הקטע בחזה, אני מחפשת שמלה חלקה עם שרוולים תפוחים ואיזשהו פס מלמלה או כמו כאן בקצה של השמלה. ב. אני בת 16 וחצי, ואף פעם לא תפרתי. האמת היא שאני לא באמת חושבת שיש לי את היכולת לתפור את זה [במיוחד אחרי שאמרת שאפילו למישהו מיומן זה כמה שעות], אז אני ארד מלתפור בעצמי ואחסוך מכם את הטיפים.. ג. ובכל זאת, ידוע לך כמה דבר כזה אמור לעלות? תודה שוב

אני מציעה שתספרי לנו על איזור מגורייך

ואז אם יש משהו שמכיר תופרת שתוכל לעזור לך ימליץ לך עליה. במקומות שונים המחירים הם שונים

למעלה