שלום

ettistar

New member
שלום

שמי אתי כהן אני בת 26 וכבר תקופה ארוכה חשה"תקועה בחיים" מה שלא השתפר עם הלידה של ביתי הבכורה גאיה ןהמעבר להורים עם בעלי (לחסוך כסף). אני חשה שלמרות שאנחנו עושים כל מאמץ להתקדם בחיים ולהתפתח לא רק שזה לא מצליח, אלא אני הולכת ומתרחקת מכל מה שאני רוצה . בנוסף ישנה בעיה בריאותית נלווית, כנראה עם פגיעה בכליות. רק אל תגיד לי שאני צריכה לחכות, כי אני עושה את זה כבר כמה שנים והולכת ומשתגעת... איך יוצאים מזה? תודה

אתי שלום

כשאת אומרת "תקועה בחיים" , למה את מתכוונת. ממה שכתבת עולה בי כי יש כאן נטיה מסוימת להתלות בכל מיני דברים חיצוניים כאילו הם יפתרו בעיות. ציינת את לידתה של בתך הבכורה, האם היא היחידה ומה לה ולפתרון הבעיה? ציינת שעברתם לגור אצל ההורים, האם אין בפעולה זו משום חזרה אחורה והצדקה למצב ה"תקיעות (למרות החיסכון)? אני לא בטוח שישנה בעיה עם כליות עם כי סביר שיהיו מיחושים באיזור הגב והבטן התחתונים וכן מצב של קיפאון בכל הגוף-אלו הם רק תחושותי. איך יוצאים מזה... לשם כך צריך לעשות פעולות. בהחלט לא אגיד לך שצריך לחכות מפני שהזמן לא יעשה כלום אלא הפעןלה. כדי שאוכל לתמוך כאן יותר אני זקוק ליתר פרטים עליך, על הזוגיות, על העיסוק וההתנהלות באופן כללי וכן מהם אותן מטרות שהצבת לעצמך ואת מרגישה שאת מתרחקת מהם. אם קשה לך כאן את יכולה לשלוח במסר פרטי. יום טוב ותקווה לשיפור ההרגשה

למעלה