שלום

שלום

אני צריך רעיונות למקצועות פוטנצייאלים עבורי: 1. אני צריך סביבה משתנה- עבודת חוץ/שטח ומשרדית 2. עצמאות- כלומר לא תחת פיקוח צמוד אלא חופש פעולה 3. לא עבודה שירותית-מכירתית(לא הטיפוס שמוכר קרח לאסקימוסים) 4. חשובים לי למודים אקדמאים קצת על עצמי: אני נמשך משיכה טבעית למדעי הרוח(בלשנות,הסטוריה ומוסיקה) אבל מודע לחוסר הפרקטיקה שלהם( ולא בא לי להיות מורה). בנוסף אני נמשך למקצועות ההנדסה והמחשבים אבל חושש שאני לא כ"כ אצליח בהם, שכן מתמטיקה במינון גבוה גורמת לי לפריחה (ציון 103 בחלק הכמותי בפסיכומטרי). בקיצור, לאור הקריטריונים הנ"ל, עלו בדעתי מקצועות כמו:שמאות מקרקעין,הדרכת טיולים. יש לכם עוד רעיונות?

הי הנדריקס28,

לאור מה שכתבת, נראה לי שהדרכת טיולים בהחלט עונה על הקריטריונים שלך: עבודה בטבע, בתנועה, עם אנשים אך לא מכירה אלא יותר שירות וניהול שיחה נעימה ומעניינת בכל מיני נושאים שעשויים לעניין אותך. מדריכי הטיולים עובדים לבד עם קבוצה ולכן יש חופש פעולה מצד אחד אך מצד שני יש אחריות גדולה ואי אפשר לעשות מה שרוצים כי יש תוכנית שצריך לעמוד בה. אם הכיוון מדבר אליך, אתה יכול לשלב לימודי תואר בתחום שמעניין אותך עם לימודי תעודה כמדריך טיולים. אני מאמינה שתואר במדעי הרוח ייתנו לך עומק כמדריך, המון ידע שעשוי לסייע ולתרום לעבודתך. בהצלחה! אילת לבנון

תודה, אני זקוק לרעיונות נוספים

אילו מקצועות משלבים את ארבעת האלמנטים הללו?

למעלה