שלום

שלום

אני אכתוב עכשיו מה שהייתי רוצה לומר לבעלי כי אולי רק ככה אני אצליח להוציא את הכל מתוכי " לא טוב לי ,לא רק שלא טוב לי, ממש ממש רע לי האהבה, הזוגיות,ההבנה,הדאגה,הכל הכל כבר לא נמצא בנינו. את הלילות, אנחנו כבר לא מעבירים יחד בחיבוקים. כל אחד בצד שלו,גב אל גב. וזה כ"כ כואב לי אי אפשר לתאר עד כמה נשמתי נקרעת מהמצב. אין בנינו כבר תשוקה, ואם אנחנו שוכבים, זה כאילו אנחנו עושים טובה אחד לשניה אני לא רוצה להיות במקום הזה. לא נעים לי,אני עצובה,מרגישה בודדה,אני רוצה משהו חדש אני מסתכלת בטלויזיה על זוגות שמתנשקים, מתחבקים,אוהבים,ואני פשוט מקנא!!! הנשמה שלי צמאה לאהבה כזאת בזמן האחרון אי אפשר לדבר או בכלל להעיר לך,אתה תמיד עצבני. כל דבר הכי קטן מעצבן אותך לא אשקר,גם אני כזאת אין לי כוח לכלום אולי אני אשמה בהכל,אולי אני זאת שגרמתי שתתרחק אבל ככה אני כבר לא יכולה לחיות הבדידות הזאת הורגת אותי" אם לא הייתה לי ילדה כבר ממזמן הייתי מפרקת את החבילה עכשיו זה לא כזה פשוט אבל כבר הרבה זמן אני נלחמת מעבירה דברים שהוא עושה או אומר נהרגת כל פעם מחדש הפכתי מאדם שמח ןמאושר לאדם עצוב וסגור כל היום אני בבית עם הקטנה לא יוצאת לשום מקום להתלבש אין לי חשק אני נראת נורא!! אין לי חשק לעצמי אפילו כזוג או משפחה אנחנו לא יוצאים כל הזמן בבית או אצל המשפחה הקרובה אין טיולים בילויים או סתם יום כיף כזה ככה תמיד תמיד אני נחנקת!!! מאז הלידה שלי אני מרגישה כמו כלב שמירה הוא עובד הוא מטייל לו יש חברים ואני בבית לבד כל הזמן לפעמים אני אומרת לעצמי עוד מעט הילדה תגדל ואז אני אקבל אהבה ממנה ואולי אני לא ארגיש כ"כ בודדה היום הלב שלי מלא באהבה רק לביתי הקטנה!! לבעלי אני רק חשה קנאה עצבים אכזבה יאוש אני כבר לא יודעת מה לומר אולי אני בעצמי לא רוצה לשקם כלום ביחסית האלה אני כבר לא יודע מה שאני כן יודעת שאני לא רוצה להיות שם!!!! לא נראה לי שמשהו חושב שככה הזוגיות שלנו כול הגיסות שלי והמפשחה מקנאים שיש לי בעל אוהב ועוזר הוא יחסית עוזר לי עם הילדה טוב אניאומרת יחסית כי אני איתה 24 שעות והוא חוזר מהעבודה משחק איתה רוחץ אותה קצת משחק והיא הולכת לישון הוא עכשיו לא עובד ואיפה הוא? בסידורים כל היום מחפש לא להיות בבית אולי בגללי אולי בגלל הילדה שהיא רוב שעות היממה בוכה אני לא יודעת... אני בטוחה במליון אחוז בקשר שלנו ואני יודעת שהוא יכול להיות מצויין אני לא יודעת אם האהבה שהייתה יכולה לחזור אבל להחזיר את הקשר לעמוד על הרגליים זה אפשרי ואני גם יודעת שאם התשוקה בנינו תחזור היא זאת שתחבר אותנו מחדש אני יודעת שזה מאוד מרחיק בנינו ורוב העצבים שלו באים מזה שאנחנו לא שוכבים אבל איך לעזאזל מחזירים תשוקה אני כ"כ רוצה לחשוק בו כמו בהתחלה............וזה נראה לי בלתי אפשרי אני כ"כ רוצה שהכל יסתדר מחכה להצעות אני יודעת שהכל מבולבל אבל זה מה שאני עכשיו

אנסה להתייחס למה שספרת.

את נמצאת כיום במקום לא טוב עם עצמך . לא ממש נתת כיוון איך את רוצה שאתייחס אז אציע לך מה שנראה לי כרגע. מהמקום המאוכזב והעצוב שלך כדאי שיהיה שינוי, מגיעה לך אהבה ותשומת לב, קשר טוב וחברי עם בעלך. המצב כפי שהוא היום אפשרי לשינוי . אני חושבת שאת מצפה ותולה הרבה ביוזמה של בעלך ויצרתם במשך חייכם הזוגיים מעגל של אכזבות כאשר הוא לא יוזם ואת נפגעת ונסגרת והוא לא מחבק ומסובבים את הגב בלי ממש לדבר על הדברים. אתם צריכים להחזיר לחייכם את מערכת היחסים, התקשורת, השיחות. לשתף ולבקש. כדי לצאת מהמעגל אני מציאה לך להתחיל בדבר אחד שאת הכי רוצה לשנות. אקל לדוגמא את החיבוק בלילה. בלילה הקרוב תאמרי לו שמזמן לא הלכם לישון חבוקים ונורא בא לך ותחבקי אותו אחרי המשפט ,תאמרי לילה טוב ותלכו לישון. בהדרגה תכניסי לחייך את הדברים שאת רוצה שיהיו. תהיי מודל , תראי לו ותעשי, ותראי שבמשך הזמן גם הוא ייזום. כאשר תהיו יותר קרובים תרגישו נוח לבקש אחד מהשני: חיבוק, נשיקה, סקס, או כל מחווה אחרת. תחזירי את השמחה לחיים שלך, תעניקי לעצמך, תפנקי את עצמך ואל תעמיסי על ביתך את מה שחסר לך, אין זה תפקידה לשמח את אמא שלה ולא תוכל לעולם למלא את החלל הזה, רק את לעצמך. בעלך יצא מורווח מהיוזמה החדשה ותראי שכאשר את נעימה , יוזמת ולא מתלוננת, תקבלי גבר שמח ויוזם גם כן. מאחלת שיצליח לך.

למעלה