שלום..

שלום..

אני כבר לא יודע מה לעשות אני מכור לחגיגת אני כבר הוצאתי על זה עשרת אלפים שח אני בהפסקה כבר שבועים ואני מרגיש שאני לא יכול יותר להתמודד אני ממש מחזיק את עצמי לא לקחת אבל נגמר לי כבר הכוח אני לא יודע מה לעשות. והבעיה הרצינית היא שבדאון של החגיגת אני לוקח חומר ולזה אני ממש מפחד להתמכר בבקשה אולי תוכלו לתת לי כלים להתמודד כי אני כבר לא מסוגל יותר

מלאך בשלילה ../images/Emo24.gif

שלום חבר יקר,קודם-כול אוהבים אותך. אין פיתרון כבמטה קסם,אתה כבר נימצא בשלב הריאשון שאתה מזהה את הבעיה,הפיתרון נימצא בתוכנית מכורים אנונימים,וזה הצעה הכי חשובה,ושלך תהייה החלטה הכי חשובה אם תעשה כן ותילך לתוכנית מכורים אנונימים בעיר מגורך,חשוב שתדע שהכול מתחיל מיום אחד.אז חבר יקר תמשיך כך,יישר כוח,ושיהייה לך יום נקי ולבן לכול החיים,ואני הסיים כמו תמיד. שלכם באהבה. אסיר תודה.

אני כבר מחזיק יותר משבועיים

אבל אני מרגיש שאני עומד להישבר כל יום. אני לא רוצה את זה כבר איך אני מגיע לקבוצה כזו? זה עולה כסף? מה עושים שם? תודה רבה

איך מגיעים לקבוצה?

בודקים בקישור שהבאתי לך, איזה מקלט הכי קרוב למקום מגוריך. לא.. זה לא עולה כסף, הדרישה היחידה כאמור היא הרצון להפסיק להשתמש. מה עושים שם?... תבוא.. תראה.. תתאהב
אוהבים

שטול1

New member
מלאך בשלילה יקר

קודם כל טוב שבאת הגעת למקום הנכון. אחרי שעשית את הצעד הראשון שהוא להפסיק להשתמש החלק הקשה מגיע והוא מתבטא ברצון לחזור ולהשתמש. באנ.אי אנחנו נוהגים לומר "פעם אחת יותר מדי ואלף פעם לא די". ועכשיו לת'כלס בקישורים למעלה תמצא את האתר של אנ.אי. ישראל יש שם רשימת פגישות ארצית כולל כתובת מדויקת של המקלט הקרוב למקום מגוריך הפגישות מתחילות בשמונה בערב אלא עם כן צויין אחרת. אם כבר עשית צעד אמיץ והפסקת להשתמש בוא נסה עוד צעד לך לחדר ותמצא שם אנשים כמוך וכמוני שעוזרים אחד לשני להשאר נקיים. אני רק יכול להוסיף את מה שאמרו לי בפעם הראשונה והתברר כנכון."הגעת למקום הנכון תמשיך לבוא ויקרו לך דברים טובים". עוד נראה לי חשוב לציין שהדרישה היחידה לחברות באנ.אי היא הרצון להפסיק להשתמש. בהצלחה

שטול1

New member
תודה בוחרת

אשרי שזכיתי לחברותא שמשלימה את חוסר הידע שלי בטכנולוגיה מתקדמת עכשיו אני חייב לרוץ לחדר אוהבים שטול

אני חושב שאני אלך..

יש פה מישהו שמכיר בק. מצוקין א בק.אתא כי אני לא יודע איפה זה נמצא.. מה עושים שם בגדול?

ודרך אגב אני ממש שמח שמצאתי אתכם

זה התקווה האחרונה שלי אני מקווה לא להרוס את זה

המקלט במוצקין../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

נמצא בסמטת אושה. ר' בקישור שהבאתי למעלה על ימים ומועדי הפגישות.
אוהבים

שטול1

New member
מלאך יקר ../images/Emo24.gif

אני הערב במקלט במוצקין אם תרצה תוכל לפגוש אותי ליד "מוצרט" ב-1930 ג'ינס חולצה סגולה וז'קט קורדרוי כחול אהיה על המדרכה שנכנסת למוצקין בצד שקרוב לעכו אוהבים אותך שטול

darek engel1

New member
/tapuzforum/images/emo24.gif

אני יכול רק להצתרף לחברים ולהגיד לך שהמקום שלך כרגע הוא בקבוצת אן איי מכורים אנונימים . להחזיק שריר לא תצליח הרבה זמן וזה כרגע מה שאתה עושה . תגיע לקבוצה הכח שיש שם יהיה השריר שלך . אוהבים אותך אתה לא לבד.

שטול1

New member
לילה טוב

חזרתי מהחדר היתה פגישה טובה כולל חבר חדש המלאך בשלילה שזכה לקבלת פנים במסורת אנ.אי ויצא מהפגישה עם טלפונים של חברים נקיים. ועכשיו זמן לישון כי מחר יום חדש אוהבים אותכם שטול

מלאך אוהבים אותך נשמה../images/Emo24.gif

בע"ה הדבר הכי חשוב זה רק שתגיע לפגישות ראית שהיה נחמד לך אתמול באנ איי מיום ליום זה נהיה מעניין בהתחלה ועוד יותר בדרך ההמשכית תבוא גם היום. אוהבים אותך ובוודאי שחברים יתנו לך טלפונים

למעלה