שלום

crazy thing

New member
שלום

התחלתי לראות את על טבעי בהוט והתמכרתי לסדרה אז כמובן שרצתי לבדוק אם יש לזה פורום ואני שמחה לדעת שיש. טוב לדעת שיש עוד אנשים שמעריצים את הסדרה (למרות ששודרו שני פרקים בלבד שלה בהוט.)

crazy thing

New member
../images/Emo2.gif

ידעתי שהייתי צריכה לנסות ולשכנע את ההורים להישאר ביס.

crazy thing

New member
../images/Emo4.gif

לא יפה... לא אשמתי שלהוט יש סדר עדיפויות דפוק בכל הנוגע לרכישת סדרות מחו"ל...

darklighter

New member
../images/Emo45.gifאני איתך../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif

ואני רואה שכבר שמת אותנו בחתימה
ברוכה הבאה

Charmed Or

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo112.gif

בטירוף. וסהר, תתייחס יפה להוטניקים. גם ככה אנחנו סובלים ממגוון הסדרות הקטן שלנו והטלנובלות המפגרות.

XDDDDDDD

אז?! אני סובל מ.. מ.. מ.. מ.. מ10000000000000000000 שידורים חוזרים של "השיר שלנו"!!!! XDDDDD

Charmed Or

New member
אבל יש לכם SPN../images/Emo112.gif

ועוד מיליון סדרות מעולות. ואנחנו סובלים ממיליון שידורים חוזרים של טלנובלות בברזילאית!!!!

אז?!

גם לכם יש SPN.. (הייתי אומר את השם המקורי של זה.. אבל זה לא לכל הפורום..XD) וגם אנחנו סובלים מטלנובלות בברזילאית.. ואנחנו סובלים מנינטטטטט.. את יודעת מה זה לראות את נינט בכל ערוץ בטלוויזיה?! זה סיוטטט.. זה גיהנום..XDDDD

Charmed Or

New member
אבל יש לכם נמלטים וגיבורים.../images/Emo112.gif

והאנטומיה של גריי ועוד מלאמלאמלאמלא סדרות מיובאות טובות. מה לנו יש? לוסט? שהייתה טובה רק בשתי העונות הראשונות? ;[

..

נמלטים הייתה טובה רק בעונה הראשונה.. גיבורים גם (חוץ מזה שאני מוריד את זה..XD) .. האנטומיה שליטעעע... ולוסט?! תראי כבר הישרדות הגרסא האמריקאית יותר טוב.. או שהישראלית אם את רוצה מבויים..XD

SuperNatural Or

New member
לוסט הייתה טובה בעונות הראשונות.../images/Emo112.gif

באמת. הקונספט שלה נשמע ממש מטופש, אבל צריך לראות כדי באמת להסביר את כל העלילה. וזו עלילה טובה. עד שהפכו את הכל לקונספירציות.
יס עדיין יותר טוב, אל תכחיש. *לאור אין כוח להחליף כינוי, תתמודדו.*

XDDD

את באמת לא יודעת כמה שידורים חוזרים יש לשיר שלנו נכון?! XDDDDD ומה הקטע של הכינויים?! XDDD

the covenant

New member
תאמת, שאני חושב שאפילו לבעלים של

יס אין מוסג כמה שידורים חוזרים של השיר שלנו יש

Charmed Or

New member
מסתבר שאני לא יודעת.../images/Emo112.gif

אני מנהלת שני בלוגים בתפוז, ועיכנתי את הבלוג שהכינוי שלו הוא SO ולא היה לי כוח להלחיף באותו רגע. P:

adii123

New member
גם אני רק התחלתי לראות את זה בהוט

ראיתי פרק אחד עד עכשיוו אבל טוב שיש את זה בהוט עכשיו.. כי כשהייתי ביס אפילו לא שמעתי על זה.. לא נראה לי שאמרו בפרומואים או משהו הייתי רואה בכלל עקרות בית נואשות.. גם סדרה יפה אבל אין מה להשוות את זה לעל טבעי יותר שווה לראות את על טבעי אז טוב שיש את זה בהוט וככה אני רואה מההתחלה :]]

למעלה