שלום:)

Liron04

New member
שלום:)

טוב האמת שאני לא טובה ממש בפתיחות ואני בדר"כ לא כותבת בפורמים ודווקא עכשיו דבק בלי הקטע להצטרף, אז ככה אני לירון,ואני בכיתה יא' מראש העין, לפני כחודש בערך התחלנו את הסדנאות לקראת המסע שלנו לפולין,ואתמול הייתה לנו סדנא ממש מרתקת על יהדות פולין ועל ההיסטוריה היהודית בכללי,סדנא שארכה כ-5 שעות לערך, אני עצמי עוד לא החלטתי למה אני רוצה לטוס לפולין,אני פוחדת,חוששת,אבל מצד שני,רוצה להכיר את הזוועות,רוצה לדעת מה עבר על המשפחה שלי,לצערי לא יצא לי לדעת הרבה על המשפחה שלי בילדותי ועכשיו לקראת המסע התחילו דיבורים במשפחה ושיחות וקצת יותר נפתחתי למה שקרה,אולי זאת הזדמנות לדעת על האנשים שלא הכרתי,ושאני לא אכיר לעולם. אני מקווה שאני אצליח להשתלב פה ולהכיר קצת אנשים שנמצאים אולי בדילמה כמוני אם לטוס או לא, או שגם נמצאים בתהליך הכנה שאפשר לדבר איתם על זה, ואולי לקבל גם קצת תשובות על שאלות שיש לי :) אז נעים מאוד כולם :)

היי:)

היי לירון:) כמוני, גם אני הייתי אחת מ"הקוראות הלא מגיבות" בפורומים, והפורום הראשון שהצטרפתי אליו היה זה. יצאתי למסע בסוכות האחרון ואני יכולה לומר לך שהיה לי מסע מדהים שאני פשוט לא אשכח אותו בחיים. אם תרצי לשאול שאלות, אני אשמח לענות:)

שירנות

New member
היי לירון:)

קודם כל ברוכה הבאה
. אני שירן:) אני מחיפה ואני בכיתה י"ב חזרתי מהמסע לפני חצי שנה בערך אני ישמח לעזור לך בכל דבר שתצטרכי:) כל השאלות התהיות הפחדים החששות-כל מה שבא לך לשאול או סתם לדבר עליו:) חחחחחחח..... הבנתי שאת נמצאת בדילמה אם לטוס...בכל מקרה-תצאי!!!זאת חוויה חד פעמית וממש לא מזמן היה על זה שירשור אז אין לי כח לכתוב את כל ההסברים מההתחלה את מוזמנת להסתכל במאמרי הפורום בשירשורים ובדפים האחרונים..אני בטוחה שזה יעזור לך:) השתלבות נעימה וכייפית:)

למעלה