שלום
אני חדש כאן, או, מתעתד להיות... הייתי קורא סמוי בזמן האחרון ובע"ה אמצא את הזמן גם להצטרף לקהילה... חשבתי להתחיל בשאלון שרשמתם כאן שנות נישואין: מינוס שלושה חודשים בערך... המקום בו הצעתם/החלטתם להתחתן: מסעדה בירושלים כמה זמן הכרתם לפני החתונה?: כחמישה חודשים שידוך או לבד?: לבד. היא...
עובדים? לומדים? בבית?: לומדים. נקיונות או בישולים?: בישולים. יותר טעים.
ערב רומנטי- בבית או במסעדה?: מממ... בית, נראה לי. "דרכי טהרה" או "טהרת הבית"?: דרכי טהרה תאריך עברי או לועזי?: עברי מוסיקה חסידית? אלטרנטיבית?עברית? לועזית?: חסידית, בעיקר. אחרת אם אפשר לפרש אותה בצורה חסידית
גלידה או עוגה?: עוגה
"אם אשכחך"- הניגון המסורתי? של שוויקי? של הרב קרליבך?: קשה... בן/בת הזוג-ניגודים משלימים או בראש אחד?: קשה לומר... נראה שראש אחד. ימים יגידו.
ליל הסדר אצל ההורים או בבית?: עד עכשיו אצל ההורים
אלבומי החתונה- משמידים, מעלים אבק או חורשים עם משפחה וחברים?: נראה...
חרמון או מדבר יהודה?: בית.
. קונים בגדים ביחד או לבד?:
מי זורק את הזבל?: מי שמשיג מי מפייס ואיך?: מי שחושב על זה ראשון כמה מכונות כביסה אתם עושים ביום?:
לומדים משהו בקביעות? שניכם ביחד או לבד/חברותא אחרת?: מתחילים
ותיקין או סוף זמן?: איפה שהוא באמצע. שאיפה לותיקין... אוכלים בקביעות ארוחה מסויימת ביחד?: נראה...
תכונה אהובה אצל בן/בת הזוג: הבנה תכונה/התנהגות שמוציאות אתכם מהכלים: עדיין אין כזו תכונה/התנהגות שלכם שמוציאה את בן/בת הזוג מהכלים: עדיין לא ידוע
אני חדש כאן, או, מתעתד להיות... הייתי קורא סמוי בזמן האחרון ובע"ה אמצא את הזמן גם להצטרף לקהילה... חשבתי להתחיל בשאלון שרשמתם כאן שנות נישואין: מינוס שלושה חודשים בערך... המקום בו הצעתם/החלטתם להתחתן: מסעדה בירושלים כמה זמן הכרתם לפני החתונה?: כחמישה חודשים שידוך או לבד?: לבד. היא...