שלום ...

LiranTheChubby

New member
שלום ...

רציתי לספר לכם על משהו קטן ... עליי... אני לירן בן 18 מראשון ... ב19 לחודש הייתה לי מסיבת סיום י"ב לפני כמה חודשים עברתי גיבוש שייטת 13 ,חובלים ויום סיירות (כל אלה עברתי הבצלחה ובין ה"חזקים" בקורס) אני רואה מה קורה .. מה הממשלה מנסה לעשות ... ולא מבין מה בכלל הם חושבים לעצמם .. אני אמור להתגייס עוד מעט וחושב שאם יקרה לי משהו , לא יהיה אף אחד מאחוריי פה זה אני ועצמי עם הבעייה הדפוקה שלי והמדינה המפגרת שלא מפסיקה לחקור ח"כים ואחרי שיחות ארוכות עם הצבא על השירות שלי שאני לא מוכן להתגייס כדי ש"לי זה לא יקרה" אני מתחיל לחשוב מה אני עושה עם עצמי הלאה כי להשטמת זה לא בא בחשבון ... זה מה שרציתי לספר לכם... על ילד(כן ילד... אנחנו מתגייסים ילדים ... ) שבגיל 18 איבד את האמון בממשלה ... במדינה ... שאמורה לשמור עליו ואינני יחיד ... החברים גם באותה דעה כמוני ... כאוב לי לחשוב על זה שבגיל 4 שבאנו לארץ מאה"ב באנו במחשבה ציונית כדי לתת לארץ ... ועכשיו הארץ לוקחת מאיתנו אותם ... תודה לירן ...

נגיעוT

New member
היי לירן

העם מראה ברגעים כאלו שהוא מאחורי כל אחד ואחד. אסור לנו לאבד את האמון שלנו בעם ובמדינה. אנחנו אלו שיביאו לשינוי.

זרבובה

New member
לירן

אותם שאלות בני שאל אותי הוא אמור להתגייס בעוד כחודש.. אני חושבת שאיבוד האמון של בני הנוער..(ושלנו גם( במערכת הוא דבר שצריך להדאיג את הממשלה עד מאוד ותאמין לי לירן שאני מבינה היטב את המקום ממנו אתה מדבר

LiranTheChubby

New member
ועכשיו תביני

הדבר שהכי כואב לי שאני רוצה לתרום ... רוצה לשרת ... אבל אני לא רוצה להגיע למצב שאני יושב ואומר לי איך זה קרה לי

למעלה