שלום!!!

N B I

New member
שלום!!!

היי לכן! אני יודעת שהפורום הזה לא פעיל הרבה זמן אבל חשבתי לעצמי שלא יזיק לנסות... למישהי יש מושג איפה אני יכולה למצוא את התמונות שפטריק כל הזמן מצלם? (בעיקר את תמונה שהוא צילם בגז, של "המבנה" של קייט) ותהייה חשבונית קלה. אתן זוכרת את הפרק ההוא שדרוברס קיבלו הזמנה של גז ל500 כבשים? אז יצא לי לראות אתמול באמצע הלילה סרטון על ייצור צמר בBBC (כן, אני יודעת) והם אמרו שם שלגוזז טוב לוקח דקה וחצי לגזוז כבשה. אז חשבתי (וחישבתי) שזה לא יוצא כל כך הגיוני- שהן היו בלחץ על הזמן שהן לא יספיקו כל הלילה בלה בלה בלה. ולהלן ההסבר למה זה לא הגיוני: 500 (כבשים) *2 (דקות לכבשה, הקצנתי אפילו יותר ממה שהיה בסרטון. ולדעתי שלושת הגוזזים נחשבים טובים, נלקחו בחשבון גם מנוחות ואיבוד קצב התחלתי)=1000 1000/60 (דקות בשעה)= 16.6666666 16.66666(שעות לסך כל הכבשים)/3 (גוזזים)=5.5 כלומר, הם הגיעו בערך עד חצות בלילה, ולא עד שמונה בבוקר. האם עובדים עלינו? האם אני צריכה להפסיק לראות BBC באמצע הלילה? האם אני בנאדם מעוות שנהנה מחישובים חשבוניים פשוטים? כל זאת ועוד בהודעה הבאה. אם כאמור תענו לי (רמז:כן.) תודה ולילה טוב!! נטע

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אחלה של תובנות נטע

קודם כל ברוכה הבאה . דבר שני לא יפה שאמרו שאנחנו לא פעילים, אנחנו דווקא משתדלים להיות
לגבי חשבון הגז שלך- מי אמר שיש משהו הגיוני במקלאוד?!?
ולגבי התמונות, למען האמת אין לי מושג איך להשיג אותן אבל אני טובה בחיפושים
אז איזה תמונה את מחפשת במיוחד?!

N B I

New member
נו זה תפוז הגרוע הזה כתב לי שהעדכונים

מה21/07/07... ורק אחרי שנשלחה ההודעה והדף נטען מחדש גיליתי שזה 08. את זוכרת שהיה את הפרק שהם היו בהיסטריה של הגז?(שכבר סיכמנו שהוא לא הגיוני) ואז הם הזמינו את כל העולם וחמותו לעזור? בקיצור קייט הזמינה את פטריק, שנורא עזר (not!) וצילם מלא תמונות כאלה אומנותיות של החברה, בעיקר של קייט שעבדה על השולחן של המיון. כמה פרקים אחר כך קייט אומרת לג'ודי שפטריק הביא לה תמונות מהגז (היתה שם את התמונה המדוברת וגם תמונה מביכה של ג'ודי), כמה פרקים אחרי זה פטריק מנסה לבחור תמונות לתערוכה או תחרות או משהו כזה, והוא מתלבט בין שתי תמונות של קייט מאותו יום. תמונת קלוזאפ "(לקייט)היא מדגישה לך את העיניים" ותמונת גוף "(לקייט) מה שימשוך את תשומת לב השופטים למבנה הנהדר שלך, (לג'ודי) כלומר לגוף הסקסי של קייט" ואז דייב אומר לו שתמונת עירום תעשה את אותה הפעולה אבל קייט לא מסכימה (ובכן, דה!). התמונה היא תמונת שחור לבן שלה באמצע תהליך המיון של הצמר, רואים את הקווצות שיער על הפנים, את הגופיה המיוזעת וידיים באמצע פעולה מאומצת. תמונה ממש, ממש, ממש יפה. תודה רבה!

אני יודעת לאיזה פרק את מתכוונת

למען האמת אף פעם לא נתקלתי מהתמונות שם אבל שווה לבדוק.

n o g a m o o n

New member
מצחיק שאת שואלת על זה וזה הפרק ששודר אתמול

או שלשום. זה גם השלב שבו אלכס "מגלה" מחדש את סטיבי

למעלה