שלום...

שלום...

אני מקווה שזה הפורום הנכון לייעוץ ואם לא אשמח אם תפנו אותי. יש לי תמונה שאני רוצה להקטין אותה לגודל של מחזיק מפתחות (4.5 על 3 ) ולהדפיס באיכות תמונה. איך וכיצד?? יש מצב לעזרה?? תודה רבה

הגעת למקום הנכון../images/Emo8.gif

את מוזמנת לעלות את התמונה ונשמח לעזור
אגב, הניק שלך נורא מוכר לי.. כתבת פעם בקומונת עיצובים

כן הייתי משתתפת שם

ולשם פניתי בהתחלה. נסגרה הקומונה? הסבר קטן נוסף אני צריכה להדפיס את התמונה לפחות 50 פעם ,אז אם אפשר להכניס כמה בתמונה אחת כי ני הרי רוצה לשלוח את זה לפיתוח כמו תמונה אמיתית. תודה רבה !!

ידעתי שהייתי מוכרת לי../images/Emo9.gif

הקומונה נסגרה.. ומעכשיו מכאן ניתן לבקש בקשות לעיצובים
לא רציתי לפגוע באיכות התמונה ועכשיו אני יכולה לעבוד רק פאוורפויינט אז אני מקווה שזה טוב..

ואיי את פשוט תותחית!

אני עושה לזה שמור כתמונה?? וסליחה שאני משגעת אבל הגודל של תמונה סטנדרטית כדי שזה יצא להדפסה זה 13*18 או 10*15 אז אני פשוט מורידה כמה תמונות ומצמצמת ומגיעה לגודל הזה נכון?? ואיייי איזה גדולה!!

אוקיי הצלחתי

לעשות את התמונה בגודל 13*18. ומה עם התמונה השניה?? האיכות שלה טובה? וזה שהתמונה היא מקובץ של PPT זה לא פוגע באיכות? כי אי התעסקתי עם התמונה של קובץ וורד וככה הקטנתי אותה ,הלכתי לחנות צילום והוא אמר לי שפגעתי באיכות שלה , זה לא ככה גם לגבי פאוואר פוינט??

כן אההה

טוב אני הולכת להדפיס מקווה שזו איכות של תמונה טובה. כי אין לי כוח לחזור שוב... תודה אני אעדכן אותך...

למעלה