תגובה כוללת
פיציק: >>"של להעתיק את ההודעה שלי ולשים איזה משפט שלא אומר כלום, לא יעבוד עלי. הייתי קול שקט מספיק זמן בפורום הזה בשביל להכיר אותך ... "<< מצויין, כרגע הוכחת את ההפך הגמור. >>"התנשאות? במה שאני כתבתי?? אף לא לרגע !!"<< כל הכבוד, אתה גם פרופסור להבנת הנקרא - התייחסתי לקינג. >>"אולי לא הבהרתי את זה (כנראה בגלל שעוד לא שמתי את הודעת השלום אני..., אבל גם אני, כמוך, פגאני. ולמרות זאת נפגעתי אישית, בתור אדם שמאמין בחופש, מאמירת ה"יהודי" שלך"<< א. אתה לא כמוני, אף פעם לא תהיה. ב. אמירת ה"יהודי" היא ציון עובדה קטנה. זה כמו שמישהו יקרא את ההודעה שלי ויאמר "מכשף". לצערי הרב, אני משתייך במידה מסויימת ל"עם היהודי", אז אין סיבה שאני אתחיל לרדת על המוצא שלי - נכון? >>"בנוגע לחלק השני, כנראה שעדין לא החכמת לקרוא בין השורות. אולי אם תגרד ממש חזק, תוכל למצוא שם רמז למונותאיסטיות. הדבר היחיד שאני הצלחתי למצוא זה הרעיון של "האלוהות נמצאת בתוכינו" שזהו רעיון שהכנסיה הנוצרית מאמצת לעצמה בשנים האחרורות - מה ששוב שולל את המילה "יהודי", אבל לא על זה הויכוח - וגם זה לא מספיק, כי יש עוד אמונות פגאניות רבות שטוענות שהישות האלוהית נמצאת בנו פנימה ולא על איזה כיסא גבוה באולימפוס."<< כל הכבוד, אתה גם יומרני בצורה מבחילה. רק השם של הבחורצ´יק ("מלך ישראל") מרמז על כך שיש לו נטיה למונותאיזם, אני שמח שאתה גם מתייחס לעובדה שרשמתי "עזוב רואים שזה יהודי" ולא "עזוב רואים שזה אחד שלא מונותאיסט בטירוף". הוא יהודי, אתה יהודי, אני יהודי - במוצא. יש לנו הוכחה לזה בתוך התחתונים (בנים). >>"אני יודע שאתה משתייך לאסכולת "המשכילים ויודעי הדבר" של הפורום, וזה רק גרם לי לתהות שוב על מקור ההודעה שלך. "<< כמו שאמרתי מקודם, כנראה שאתה אחד מאלה שצריכים לפרט להם כל מילה: רציתי להבהיר משהו בקשר להתנשאות. הוא כינה את האנשים "שהמציאו" את המסורות הפגאניות כ"נחותים", דבר שמאוד מתאים ליהודי ("עובדי אלילים שכמוכם! לנו יש את האל האחד והאמיתי!") ובכלל למונותאיסט. כל הכבוד לך על הימרנות. ועכשיו למלך ישראל: גם כיום יש אנשים "נחותים" שמאמינים באמת ובתמים בישויות ובאלים, נחש מה? כרגע נכנסת לפורום שלהם.