שלום

LadyoftheDark

New member
שלום

אני מתגייסת בקרוב ואני סובלת מ אגרופוביה, רציתי לדעת אם אגיד למפקדת או אלך לקב"ן זה ישפיע על השירות\ איך יתייחסו לזה וכ'ו תודה .

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
הגיוס לצה"ל והדילמות

lady of the dark, אנחנו מבינים כמה את מתלבטת בשאלה אם להודיע על האגרופוביה או לא להודיע כשתתגייסי, מצד אחד נשמע שאת חוששת שאם תספרי אולי זה יפגע בשיבוץ שלך ובתפקידים שתמלאי בשרות הצבאי ומצד שני אולי זה כן יכול להועיל שהמפקדים ידעו ויוכלו לתת את תשומת הלב הנדרשת וישבצו אותך בהתאם, ובדרך זו אולי ניתן להקל על ההתמודדות שלך עם המערכת... מידע על הקב"ן תוכלי לקרוא באתר הזה .. ומקווים שתמצאי שם את התשובות שאת מחפשת. בהצלחה בגיוס ושיבוץ מהנה

Nofale

New member
למפקד לא יתן כלום

קבן כן עם היית אומרת מזה זה היה עוזר יכולים להוריד לך פרופיל או תנאים יותר טובים בדרך כלל זה לא דבר רע אלא עם כן זה משהו קיצוני שיכולים להוריד לך ל45 או 21

B a r r B e e

New member
היי ../images/Emo13.gif

לי יש הפרעות חרדה ודיווחתי עליהם בצו הראשון. הפרופיל שלי ירד ל45 אבל הכי חשוב שהצבא יודע על זה! קודם כל זה שיש לך אגרופוביה יכול לתת לך הרבה הקלות כמו בסיס קרוב לבית, לא לסגור שבתות, בלי שמירות, לחזור כל יום הביתה.. ואולי הקלות נוספות שיתאימו לך אישית. אני מכינה אותך מראש, צה"ל הרבה פעמים מגלה אטימות! כך שיכול להיות שתיהי במצב שלא מאפשר לך להמשיך את השירות הצבאי ואם לא תדווחי על אגרופוביה לפני הגיוס יכולים למשוך אותך הרבה זמן עד שתיראי קב"ן ואם תצטרכי בשיחרור- גם פה את יכולה להתקל באטימות ולחכות הרבה מאוד זמן בסבל. אם תדווחי על האגרופוביה, זה יהיה כתוב לך בתיק, וגם תוכלי לבקש אישור שברגע שאת מבקשת קב"ן יתנו לך לראות אותו בהקדם האפשרי! (את האישור את מבקשת מהקב"ן) אני, בתור אחת שסובלת מהפרעות חרדה ומתגייסת בעוד 10 ימים ממליצה לך בחום!! שתדווחי על האגרופוביה. שיהיה בהצלחה

LadyoftheDark

New member
היי

יש לי כבר פרופיל 45 לא על נפשי.. אני לא רוצה לצאת מהצבא או לשרת קרוב. אני רוצה הכל אותו הדבר רק שבטירונות יהיה לי הקלות או משו ונראה לי שזה לא ממש אפשרי אז אני פשוט אתגייס ונראה מה יהיה נקווה לטוב, זה הכי טוב שאפשר לעשות כרגע.

למעלה