שלום....

שלום....

היי אנשים אני חדש פה! מאתמול התחלתי לאהוב את היהודים! הכל התחיל שהייתי בקונסרבטוריון וסיימתי את החוג ובחדר השני ישבה ידידה שלי בערך וסתם דיברנו והיא נגנה על קרן יער ובחדר שהיינו בו היה גם אורגנית והיא אמרה לי לבקש שיר שהיא תנגן על קרן יער וביקשתי שיר של אביב גפן איזה שהיא רוצה והיא נגנה את האם להיות בך מאוהב ואז אישהו ערנו לאורגנית והיא התחיה לנגן את "זה לא קל" של היהודים (דההה) וזה הי נשמע לי מוכר והתאהבתי בו!!!!! ומאז התחלתי לאהוב את היהודים...... הבעייה היא שאני לא יודע כמעט כלום על הלהקה ובכלל מי שר? בת או בן? סולן או סולנית? יש לי כמה שירים וחלק נשמעים כמו בת וחלק בן.... בלבול!!! בעע.... אז זהו והייתי רוצה לדעת כמה דיסקים יש להם ואיך קוראים להם...! בתודה, מיקי (פלאפל תעשיות בע"מ)...

Darkness15

New member
באמת..

בנאדם, אתה לא יכול להכנס סתם ככה לפורום, להצהיר שאתמול שמעת ונדלקת על היהודים, ולבקש את כל המידע הזה.. זה לא שיש לנו בעיה לעזור לך.. פשוט יש דברים שגם אתה יכול לעשות לבד.. תכנס לאתר הרשמי www.hayehudim.com ותקרא בחומר המועט אבל מספק שיש שם.. Darkness

תתפלא...

אני יכול ועשיתי את זה, אתה לא רוצה-אל תעזור, אבל אם אין לך משהו חכם להגיד עדיף שתשתוק! אני פשוט שונא את האנשים האלה שהתגובה שלהם זה תגובה כמו שלך במקום לעזור, ומישהו מהפורום כבר עזר לי אז תודה לו.... ודרך אגב כבר נכנסתי! להבא-תשתדל להיות יותר נחמד לחדשים....

Darkness15

New member
ממ..

אני בת! סלח לי על האי- נחמדות שהייתה לי בהודעה הקודמת שלי, מישהו ממש אבל ממש עצבן אותי.. אבל בכל מקרה יכולת להעזר גם באתר... Darkness

sagiiltus

New member
שששש אחי תרגיע....

לא צריך להעלב מכל שטות... ברוך הבא, אמנם קצת באיחור אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא, לחוג מעריצי להקת הרוק מס´ אחת בארץ!

סלחתי ו...

ממש לא נעלבתי.... כלומר כן קצת אבל זה יותר כעס כזה מאשר העלבה, כי זה לא נעים שמקבלים אותך ככה, כי פורום זה קהילה, זה כמו משפחה וירטואלית כזו שכולנו אחים, ועוזרים אחד לשני והכל והפתעתי לקבל כזאת תגובה, אני לא אוהב תגובות כאלה כמו שקיבלתי.... ותודה על ה"ברוך הבא". ברוכים הנמצאים!!!!!!!

tuchi

New member
בכל מקרה

יש להם 2 דיסקים השלישי בדרך וסולנים..גם בן וגם בת

sagiiltus

New member
אף אחד לא אוהב תגובות כאלה...

אבל תאמין לי שאני כבר זכיתי בחיים שלי לתגובות הרבה יותר גרועות, אז אל תדאג - יצאת בזול

רוני-אחות גדולה...!

מה המצב? תשמעי, באותו יום אחרי שדיברתי איתך הייתה לי חברת תזמורת ושאלתי שם ואמרו לי.... השיר היה "לא קל".... דרך אגב-מה לעזאזל זה היה קשור למשוררים?!!? פשוט שכחתי את המנגינה והייתי חייב לתאר לך ולא יודע למה אבל על לי בראש השיר משוררים.... לא משנה....
מיקי.

למעלה