שלום, מישהו יכול לתרגם לי טקסט בערבית לעיברית? תודה.
נ נומיש New member 14/9/08 #2 ממבט ראשון../images/Emo26.gif זה נראה שיר (אהבה - "לילי [הוא] יום מאהבה", הרבה שימוש במילה לב) יכול להיות שלא הבנתי נכון. אם תתני פרטים נוספים על הקטע, אולי יהיה יותר קל לתרגם אותו.
ממבט ראשון../images/Emo26.gif זה נראה שיר (אהבה - "לילי [הוא] יום מאהבה", הרבה שימוש במילה לב) יכול להיות שלא הבנתי נכון. אם תתני פרטים נוספים על הקטע, אולי יהיה יותר קל לתרגם אותו.
ק קושקושית מתולתלת New member 14/9/08 #3 הפרטים היחידים שיש לי זה שזהו שיר של ברכה כהן בתמנית ומצאתי אותו רק בערבית ואני רוצה לתרגם אותו אם זה אפשרי
הפרטים היחידים שיש לי זה שזהו שיר של ברכה כהן בתמנית ומצאתי אותו רק בערבית ואני רוצה לתרגם אותו אם זה אפשרי
R ringo rulz New member 14/9/08 #4 הקובץ שצורף נמחק אין לצרף מילים לשירים להודעות או לפרסם אותן, זכויות יוצרים. זה כתוב בתקנון הפורום ותקנון תפוז. תודה
הקובץ שצורף נמחק אין לצרף מילים לשירים להודעות או לפרסם אותן, זכויות יוצרים. זה כתוב בתקנון הפורום ותקנון תפוז. תודה
ת תימני אסלי 1 New member 15/9/08 #5 קושקושית מתולתלת תשלחי לי למייל ואני אתרגם לך המייל שלי: [email protected]