שלום

rainbow too

New member
שלום

שלום שלום, לפני שאני פותח בדבריי, ברצוני לבקש את סליחתך, על שהעלתי את זעמך. לא הייתה לי כוונה כזו, אך כך זה יצא. ועל כך אני מתנצל. זאת הייתה תקופה לא קלה עבורי, אולי אחת הקשות, שהיום אני לומד ממנה המון. היו הרבה שיעורים כואבים תרתי משמע. והיום אני מבין את השיעורים שלמדתי, לא מתוך הפחד שהיה (שלי/שלך). אלא מתוך האהבה הבלתי מותנית שאני מגלה לאחרונה. לא אהבה עצמית/אנוכית. אלא אהבה אמיתית כאהבת הבורא. כנראה שרק מי שירד לתחתית אינו מפחד יותר מן המוות, כי מה כבר אפשר להפסיד בתחתית? ומה כבר יקרה אם נמות? הרי מתנו כבר בעבר, אנו יודעים מה הוא המוות. הידע תמון בתוכנו, עליינו רק להבין את עצמנו, בכל שסע גדנו, ובכל רמח איברנו, הן החומריים והן הרוחניים. ואין הבנה אמיתית, ללא אהבה אמיתית. אני אוהב אותך שלום, אהבה אמיתית. אתה הוא המורה שלי לאהבה זו. אהבת אח אלים. גם אם הוא לא היה חבר, גם אם הוא היה רק מכר. אני סולח לך על הכל, כל מה שעברנו ביחד, וכל הארועים הקשים שחוויתי. אני מגנה בכל תוקף את המעשים, אך לא חש יותר בכעס או בפחד כשאני חושב עלייך. אחי. תודה. באהבה ללא תנאי, אני.

ה מוזה

New member
. "אהבת אח אלים."- ../images/Emo35.gif

אתה באמת חושב , שעל רצח ילדים ,נשים וזקנים בצורה הברוטאלית ביותר על זה יש סליחה ? השלום הינו משאת נפשו של כל איש ואישה שאהבה בליבם , אני מתפללת ומייחלת ליום בו נוכל לחוות אהבה גלובלית ללא תנאי .. אבל היום - כשאנו קוברים את ילדינו .. קצת קשה לחלום על השלום.

rainbow too

New member
זה אישי.

דיברתי על אח אלים שהיכה אותי כמעט עד מוות. והיום לאחר ארבע שנים הצלחתי לסלוח לו, ולשחרר את עצמי לחופשי, מהפחדים ומהסבל הנפשי הרב שפקד אותי עקב הארועים הקשים. כמה שזה קשה לסלוח לאלימות, אין אדם שיודע זאת יותר טוב ממני לאור כל מה שעברתי.

זה נשמע קשה מאוד../images/Emo31.gifאבל ../images/Emo140.gif

אבל אם אתה שלם עם זה שהצלחת למחול לו כל הכבוד! אני מאחלת לכם רק ימי שלום וכבוד הדדי. מכל ה

למעלה