שלום!

ANGELIKIKI

New member
שלום!

אני בת 24 ולאחרונה חזרתי מתקופה בארה"ב, שם הייתי קונה בעיקר בH&M ו Forever21 בשבועיים האחרונים התיסכול הוא גדול, גם מהמחירים של רשתות האופנה שלנו וגם היצע המידות, אני מידה 42-44 ובדר"כ אין את המידות האלו לכל הפריטים... אם כבר מצאתי פריט שמוצא חן.
אני אשמח אם מישהי יכולה להפנות אותי לחנויות שיכולות להתאים לי.. דבר נוסף, אחד מהרכשים שלי בארה"ב הוא גרביוני תחרה של מותג בשם I I S L I, בלי רגלית, שבסופם קטע חלק מלא מצמר עם כפתורים, לאחרונה הם התחילו להראות קרעים, שלחתי אותם לתיקון שהצליח לעצור את הקרעים ליומיים בערך.. אך הם מתחילים להתפשט שוב.. ניסיתי לחפש גרביונים חדשים, באותו סגנון אך לא מצאתי.. למישהי יש רעיון? היכן לרכוש כאלה, או אם אפשר לקנות משהו דומה ולתפור את החלק השלם. תודה רבה! גלי.

בהשואה לארה"ב ההיצע דל אבל.........

בכל רשת למעט קסטרו רנואר שפונים לפלח שוק של נערות תמצאי בגדים במידות שלך . בגאמפ בגולברי במשביר לצרכן , בh&o גרשון ברם רזיאלה דורית שדה שדרת המעצבים רונן חן ועוד..

ANGELIKIKI

New member
תודה רבה!

נראה לי ש H&O והמשביר הכי עונים על זה, אבל לא תמיד הסחורה תמיד מדהימה.=] תודה רבה!=]

דינוסיק

New member
מבינה בדיק מה את מחפשת

קודם כל תתעודדי, אומרים שעוד מעט H&M יגיעו לארץ.
דבר שני, תנסי באמת בחנויות כמו קסטרו וגולף. אולי גם בבוניטה. בנוסף, בשנים האחרונות סוף העונה מתחיל מאוד מאוד מוקדם וניתן לקנות בגדים במחירים אטרקטיביים. עוד רעיון הוא לנבור בחנויות עודפים.

ANGELIKIKI

New member
כן, אני מקווה שזה יהיה בקרוב.

לשתי החנויות המגוון לא גדול למידה שלי (בדר"כ 42) וגם אם יש משהו, אז הגזרה לא מתאימה או משהו אחר. אבל מדי פעם יש מציאות, חנויות עודפים זה רעיון טוב=] תודה רבה!
גלי

ברוכה הבאה

אל תתיאשי, ואני לגמרי מבינה על מה את מדברת. אני בטוחה שאת יכולה למצוא גם בארץ חנויות שאת אוהבת את הבגדים שלהם, לא חסר מבחר [אמנם אני בטוחה שלא כמו בחו"ל]. בנוסף אל תשכחי שאת יכולה להזמין מחו"ל, ואם את טסה לחו"ל אז שוב לקנות ולהביא. אשמח לראות תמונה של הגרביונים. נשמעים מיוחדים!

ANGELIKIKI

New member
תודה רבה!

=] עודדתן אותי מאוד.=] אני אשתדל להעלות תמונה בקרוב=]
גלי

למעלה