שלום

FunkyDrummer

New member
שלום

אני מעוניין לעבוד ולטייל באוסטרליה, מישהו כאן יכול להמליץ לי מנסיון אישי על חברה טובה? תודה

סתם נקודה למחשבה-

עבודה באוסטרליה למחזיקי דרכון ישראלי נחשבת לא חוקית. נכון לחודש ינואר 2008 אחוז הישראלים שנתפסו על שהייה לא חוקית או עבודה לא חוקית, עמד על 6.5 אחוז מכלל התיירים הישראלים, לעומת ממוצע עולמי של 1.3 אחוזים. בסקירה שנעשתה לפני מספר שבועות, התגלה ש 8 אחוז מהישראלים התיירים מגיעים לאוסטרליה תוך כוונה ברורה לעבור על החוק! בעקבות הנתונים האלו שגרירות אוסטרליה החליטה באחרונה להחמיר את התנאים לקבל ויזה ואף לנקוט במספר סנקציות אחרות. רק תחשוב כמה זה מקלקל להמון אנשים שבסך הכל רוצים לטייל באוסטרליה ועכשיו ממש קשה להם להוציא ויזה... בנוסף אם יתפסו אותך עובד באוסטרליה בלי ויזת עבודה אתה מגורש מאוסטרליה אוטומטית ומקבל חותמת שחורה בדרכון שתמנע ממך בעתיד להיכנס להרבה מדינות. לא בטוחה שזה שווה את זה...

FunkyDrummer

New member
שאלה

יש לך מושג כמה כסף צריך בשביל טיול בן 3 חודשים באוסטרליה?(אני ממש לא שואל את זה בציניות)

EmGee

New member
זה מאוד תלוי באופי הטיול.

ואן זה השקעה חד פעמית של כ3500$ שבסוף אפשר למכור באותו מחיר. אם אתה הולך על הקטע הזה אז נשאר לך להוציא בערך 2000$ כל חודש על אוכל, דלק, פה ושם פאב, סמים, איזה חדר באכסניה, וכו'. וכן, אם אין לך איך לעבוד בצורה חוקית אז תעבוד בארץ, זה לא כזה נורא.

אפשר למצוא ואן גם בפחות כסף

שמעתי על אנשים שקנו ואן גם ב 2000-2500 דולר... הכל עניין של מזל.

EmGee

New member
שמעתי גם על כאלה שקנו ואן ב1500 דולר ניו זילנ

זה מאוד תלוי באיכות שלו.

EmGee

New member
אני לא יודע מאיפה הבאת את הנתון של ה-8 אחוז

אבל אם זה אחוז שנמוך מ70 אז אני באמת אהיה מופתע.

אל תשכח

שיש הרבה ישראלים מבוגרים שמטיילים באוסטרליה. לא כל מי שנוסע לאוסטרליה הוא משוחרר טרי שרק רוצה להרוויח עוד כמה דולרים... אבל גם אני מאמינה שהמספר הוא הרבה יותר גבוה. אבל 70 אחוז נשמע לי מוגזם קצת.

למעלה