שלום!

שלום!

יש לי בעיה כזאת של התבגרות, אני בן 15, ואני חושב שלא התבגרתי מספיק שיכלית. הגוף שלי מפותח מאוד אבל אני עושה שטויות כול הזמן וכו`.. אני לא כול כך יודע איך להסביר את עצמי.. זה מפריע כי אם אני כשאני יוצא עם בנות אנלא מצליח להפריד בין השטות לבין הבדיחה..

אה והשאלה

יש למישהו/י עיצה איך להיות יותר רציני או יותר מבוגר? ראיתי שזה פורום נחמד דווקא..

היפ הופ1

New member
אז ככה

אתה אומר שאתה לא רציני.. .. תראה בהתחלה גם אני היתי ככה ילדה שעושה שטויות אז עברתי לכיתה ברמה גבוה יותר והתחלתי ללמוד וכל זה ואז לקחו אותי יותר ברצינות.. אני אומרת שתיהיה יותר רציני ותדבר ברצינות ולא בצחוקים תמיד.. וגם החברים שלך מתנהגים כמוך?

תודה

כן, אבל אני הכי הרבה עושה שטויות.. ואם אני יפסיק יחשבו שנכנסתי לדיכאון כי לא רגילים לראות אותי לא מחיך..

אז תסביר להם שאתה לא בדיכאון

שאתה פשוט מנסה להשתנות וליות טיפה יותר בוגר מתמיד. זה שאתה לא עושה כל הזמן שטויות לא אומר שאתה לא אותו בנאדם נחמד שהיה פעם [=

היפ הופ1

New member
לא אמרתי שלא תחייך

אתה מבין אותי לא נכון.. להפך תמשיך לחיך אבל תעשה את זה קצת פחות ואל תיגרר אחרי ילדים אחרים במקום לעשות שטויות ליד בנות שב ותדבר איתן על נושא כלשהו

תתחיל להתבגר באמת

תעשה דברים שאתה אמור לעשות כמו תתחיל ללמוד, תמצא לך חברים שמתנהגים כבוגרים, תלמד מהם, תתייעץ עם חברים, אתה לא חייב לעשות שטויות לייד בנות... אתה יכול להיות עם בנות ולא לעשות שטויות.. חוץ מזה טלוי איזה שטויות אתה מדבר אליהן יש שטויות שאפשר לעשות לפעמים כייף... תדבר איתן על דברים שמענייינים אותן ואותךךך אפשר לדבר על תחביב משותף או כל מיני החלטה שלך :)

ohadro1

New member
לפי דעתי.

כל מה שאתה מוציא מהפה, תראה אם זה באמת לצורך השיחה או הדיון ואם זה עוזר למישהו (אם הוא שאל אותך שאלה לדוגמה או שהוא צריך ממך שתגיד משהו..) אם תחשוב ככה אז במילא תשתדל פחות להוציא דברים שאינם קשורים לנושא, וכל מוצא פיך יהיה לשביעות רצונם של השומעים. הרבה הצלחה, ותמשיך לחייך, זה ממש חשוב.

תראה היום היה לי איזה קטע

בבצפר... הייתי עם חברה שלי בשיעור ספורט בתוך המזדרון ישבנוו ועבר ילד אחד ממש חמודדד יענו הוא נראה טוובבב אפילו אמרתי לחברה שלי תראי איזה חמוד הוא.. ואז הוא עצר לידינוו והתחיל לדברר אם איזה ילדד אחדד ואמר שיש לו "חראאא רצח" יענו צריך לשירותים חחחחחחחחחחח כאילו WTF? ועוד חשבתי שהוא מה זה חמודדד אבל זה הרס הכלל :/ קיצררר צריך להיות מודעים למה שיוצא מהפה ובאמת צריך להפריד בין שטויות לדיבורים !

daniell1991

New member
גבר,

תראה. אתה צריך לקחת החלטה, ולהיות רציני עד הסוף. ואחי, זה עובד. שמע, אתה מחליט שאתה לא מדבר 5 או 10 שניות לפני שאתה חושב. מישהו אומר משהו ויש לך איזה משהו מטומטם מדגדג בלשון לזרוק לו, אתה נועל את הפה בכח! מישהו שואל מה השעה, אתה מחכה 3 שניות, פנים רציניות, ועונה. כשתשקול את המילים שלך, ותסנן אותם, הם לא יהיו שוות כמו חול, הם יהיו שוות מה שיוצא מהחול אחרי שמסננים אותו. אה, וזה זהב למי שלא יודע. בהצלחה גברבר.

daniell1991

New member
גבר,

תראה. אתה צריך לקחת החלטה, ולהיות רציני עד הסוף. ואחי, זה עובד. שמע, אתה מחליט שאתה לא מדבר 5 או 10 שניות לפני שאתה חושב. מישהו אומר משהו ויש לך איזה משהו מטומטם מדגדג בלשון לזרוק לו, אתה נועל את הפה בכח! מישהו שואל מה השעה, אתה מחכה 3 שניות, פנים רציניות, ועונה. כשתשקול את המילים שלך, ותסנן אותם, הם לא יהיו שוות כמו חול, הם יהיו שוות מה שיוצא מהחול אחרי שמסננים אותו. אה, וזה זהב למי שלא יודע. בהצלחה גברבר.

למעלה