שלום..

שלום..

אני נוסעת לפולין עוד שבועיים... ב18 רציתי לדעת האם יהיה שלג?מישהו יודע? ומי שהיה בפולין..איך החוויה הזו?

shirli0811

New member
מנצל"שת.. ../images/Emo9.gif

אני נוסעת למסע ב-11, אין לי מושג מה לקחת איתי מבחינת ביגוד, הבנתי שיהיה בתאריכים שלנו בין מעלה אחת ל-8 מעלות, מה אתם ממליצים לקחת?

ohadro1

New member
תקחי בגדים חמים. :)

כפפות, נעליים גבוהות וכל מה שכתוב בדף שחילקו לכם. לי אישית היתה חויה משולבת בעצב שמחה וריגוש. היה עצוב כמובן להיות בכל מחנות ההשמדה והאנדרטות, הקברים והיערות.. היה שמח בגלל שיצאנו במסגרת של ישיבה ולכן הלכנו גם למקומות יהודיים כמו ישיבת חכמי לובלין ובית המדרש של גור, שמה רקדנו ושמחנו. והיה מרגש להיות בכל המקומות האלו, ובכל ההיסטוריה של העם היהודי במשך כ700 שנה. הרבה תורה היתה שמה, וגם הרבה יותר מדי מוות. עצוב מרגש ושמח כאחד. שיהיה לך מסע מוצלח לילה טוב.

שירנות

New member
...

קפוצ'ונים וגופיות ארוכות חמות כאלה... מעיל כפפות צעיף כובע-חובה! בקשר לנעליים-רק לא סניקרז כל האולסטר ומה שדומה לזה פשוט לא לקחת!!!את תקפאי מקור כי הם סופגות מיים בכמויות,הרגליים שלך יהיו בתוך שלולית כל המסע,וזה פשוט קפוא!נעליי ספורט נראה לי הכי סביר ונוח כי גם הולכים לא מעט:) כל יום בתיק גרביים להחלפה למקרה שהם יהיו ספוגות במיים כי זה ממש קר ובאיזשהו שלב פשוט לא מרגישים את הרגליים ככה שגרביים חדשות ויבשות יכולות להקל על העניין:) המממ..נראה לי שזהו:) אם יש עוד שאלות את מוזמנת:) מסע מוצלח ומשמעותי:) נשמח לשמוע חוויות:)

שירנות

New member
לגבי השלג...

אין לי מושג,אני יכולה רק לנחש שכבר יהיה מספיק קר בשביל שיהיה שלג... כדאי לך לשאול את אחד המדריכים,הם תמיד מוכנים לעזור והם גם בדרך כלל יודעים הכי טוב ואת יכולה גם להיכנס לאיזשהו אתר מזג אוויר(ש בקישורי הפורום...)ולבדוק מה יהיו הטמפרטורות שם בתאריכים של המסע... לגבי החוויה,מדהימה! עצוב,שמח,כיף,רעש,שקט,חברים,לבד,ביחד,מדהים,נורא,צחוקים,קשה,מחניק,מלמד,משמעותי....... פשוט הכל ביחד! באמת חוויה פשוט מדהימה וחד פעמית!!! אם יש עוד שאלות,תהיות,התלבטויות את מוזמנת...(:) מסע מוצלח ומשמעותי
נשמח לשמוע חוויות

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gifשלג

אני לא יודעת בקשר לשלג, אבל לנו באפריל היה די קר ויבש רוב הזמן אז כדאי לנקוט בשיטת הבצל- כמה שכבות של בגדים, אם חם מורידים. החווייה מגוונת, מעניינת, עצובה.. את תראי בקרוב
מסע מוצלח

זהו זה:)

היום..יותר נכון מחר ב-2 וחצי לפנות בוקר אני טסה. מקווה שיהיה מסע מוצלח
שאלה אחרונה זה קצת חשוב לי. אני לא אוכלת לא כשר ולא פיצות שם וכל זה אז השאלה שלי היא- האם כדאי לקחת שתי מזוודות?אחת לאוכל ואחת לבגדים?כי אני פוחדת לחרוג מהמותר וזה קצת בעיה..

שירנות

New member
אני לא בטוחה אם תראי את זה או לא...

אני בכל מקרה אענה לך:) לא,חחחחחח מפתאום. קחי קצת אוכל איתך במזוודה,קצת מנות חמות וחטיפים ואת תסתדרי מצויין מזוודה שלמה ונפרדת בשביל אוכל זה מוגזם בטירוף! מה גם שזה יהיה לך ממש מסובך להסתדר שם עם 2 מזוודות כשעוברים מלונות כל יומיים וחצי וכל זהD: מסע מצולח:) נשמח לשמוע חוויות:)

חזרתי מהמסע:)

המסע היה ממש עוצמתי ומרגש... אני יספר חוויות בהמשך. וירד לנו שלג:)היינו שם שהתחיל לרדת שלג..היה כזה יפה.

שירנות

New member
ברוכה הבאה!:)../images/Emo140.gif

איזה כיף! לנו רק ירד גשם והיה מלא בוץ ופיכסה
נחכה לשמוע

למעלה