שלום!

divadi

New member
שלום!

אני מתנצל שאני פותך ממש ככה הודעה חדשה, אבל אני זקוק להתייעצות. ליום הולדתי אני יכול לבקש מאחותי את זה או את זה# (טאק או אנשים עירומים ושמחים רצים על כביש באיסלנד) אשמח אם מי שמכיר את שניהם ייתן לכל אחד ציון. תודה רבה וסופשבוע נפלא!

Gilado 69

New member
../images/Emo207.gifחדשש!!=]../images/Emo207.gif

טוב אני קורא סמוי פה כבר כמה חודשים, ותמיד רציתי להצטרף, אבל אין לי זמן כל כך לפורומים וזה, אבל בשבתות וזה אני פשוט קורא את כל ההודעות של השבוע האחרון..XD אז החלטתי פשוט להציג את עצמי ולהצטרף לפורום, ואפילו לכתוב הודעות מדי פעם חח.. טוב ככה אחרי הפתיחה הלגמרי לא קשורה, ממ.. אני גלעד בן 15 (קטין עדיין) אני שומע ביורק ממ.. מעל שנה וחצי, יש לי את הומוג'אניק ואני חוסך לבאסט אוף ביורק או פמילי טרי, והיה לי את הלייב של הומוג'אניק. אממ.. ביורק זה אצלי בדם, אין על הגברת האיסלנדית הקטנה והמשוגעות, היא פשוט עושה לי צמרמורת כל פעם מחדש. סתם כמה עובדות על עצמי בקשר לביורק- האלבום האהוב עליי שלה הוא הומוג'ניק, ומאדולה אחריו. לאומת רבים אני דווקא הכי פחות אוהב את פוסט, ולוולטה לא הכי החברתי, השאר מדהימים. -השירים האהובים עליי הם- joga, oceania, where is the line?,beachlorette,earth intuders, hunter, unravel ויש עוד מלא. אלה בעיקר.. -השיר שעושה לי הכי צמרמורת והכי מרגש אותי זה who is it- (גרסת הקליפ) הקול הצרוד שלה וההחנקות בhand in it over... מצמרר.. -אני תמיד מתחיל לראות את הסצינה האחרונה ב-dancer in the dark ושמגיע הקטע של העריפה אני עוצר ומעביר למשהו אחר, אפילו שלא ראיתי אותו אף פעם, לא בא לי שביורק תמות..
-אני די שונא את התקופת נאטורה שעוברת על האיסלנדית בזמן האחרון.. -אני בדיוק החמצתי את ההודעות על המסיבת ביורק, כלכ ך הייתי רוצה להיות שם..=[ באסה שנהרס לי המחשב בדיוק בשבוע ההוא.. טוב חפרתי, מקווה שתקבלו אותי חחח.. מוזמנים לשאול שאלות וכו'..

divadi

New member
רראר,

15 וחצי שנים הצלחתי לשמור את עצמי מכל סרטון\כתבה חשודים, ועכשיו דווקא גיליתי את הסוף של רוקדת בחשכה. אהלן, אגב. סליחה על הבורות, מישהו יכול להסביר לי מהי תקופת נאטורה שכולם מדברים עלייה? לא שאני פעיל בפורום הזה באופן מיוחד, אבל ברוך הבא!!! קבל חיבוק ווירטואלי-

Seasonal Beast

New member
בדיוק שרשור אחד מתחת.

לא ראית את רוקדת בחשיכה? באמת הגיע הזמן להיות פעיל

divadi

New member
קראתי

ולא הבנתי ממש מזה.. סוג של נושאים אקולוגים פוליטים בהם היא דנה בראיונות?

divadi

New member
אגב, מנסיון אישי(לשבור את הגלים)

למדתי שעדיף לחכות לחנוכת 16 שנות חיים ליפני שרואים עוד אחד ממסעות הייסורים של הבמאי.

Esmena

New member
ראיתי שלושה סרטים של לארס השבוע : )

(הבוס הגדול,מנדרליי ומדיאה). ואני אדם מאושר. הוא כזה inspiring.

Gilado 69

New member
זה שיר חדש שלה עם תום-יורק שנקרא נאטורה../images/Emo203.gif

השיר חמוד- לא יותר מזה, התיפוף בהתחלה ממש מגניב עד שהוא חופר ומעצבן, והשיר קצת מבולגן ולא נעים לאוזן, יש יותר יפים.. לדעתי אם כבר נאטורה או שיר על טבע או משהו בסיגנון היא לגמרי היתה צריכה לעשות משהו בסיגנון joga או משהו קלטי.. ולא מין משהו אלקטרוני רועש וצורם באוזן שהטבע היחידי שהוא מזכיר זה הטרקטורים בחירייה, אבל הי! בקרוב יהיה שם פארק של טבע אז אפשר להיות אופטימיים [: קיצר נאטורה זה אחלה שיר והכול, אבל איתו באה חבילה לא נפרדת של ראיונות ארוכים וחופרים של ביורק כמחבקת עצים רשמית, על כמה שהטבע חשוב, לא להרוס אותו ובלה בלה בלה.. (זה נושא חשוב אבל פאק, עד שהגיברת שלנו מתעוררת מהפגרה של הלא לעשות כלו בזמן האחרון היא קמה ירוקה, שתלך לאמץ ילד מטיוואן או משהו..)

Seasonal Beast

New member
ברוך הבא!

אהבתי את הכיסוי, הדי מושלם, של הכמה חודשים שהפורום קיים. יותר ממוזמן לכתוב ולהצטרך
ברוך הבא!

Miss Murder

New member
וולקאם!

נחמד לראות כאן עוד מישהו בגילי.. אני ענבר,בת 16. תהנה פה^^

Miss Murder

New member
הממ

החלטה קשה-לפי מה ששמעתי,טאק הוא אלבום מצוין,וגם החדש מעולה.אי אפשר את שניהם?

למעלה