שלום :)

shiruri

New member
שלום :)

אני קוראת סמויה כאן בעיקר ויש לי בעיה קטנטנה. אני מאוד אוהבת את השחקנים וראיתי כל מיני קטעים מצחיקים מהסידרה, אז חברה שלי שיכנעה אותי לראות והתחלתי להוריד את הפרקים. בטלוויזיה ראיתי רק פרק אחרון של עונה 1 ופרק אחרון של עונה 3 (ממש במקרה) ומאוד אהבתי והסתקרנתי. אז מה הבעיה? ראיתי אתמול פרק ראשון, מאוד התרגשתי, ואז הראו את הקטע שאמא שלהן נרצחת ע"י השד, זה קטע שמאוד זעזע אותי ואני לא בטוחה אם להמשיך לצפות בשאר הסידרה...מה לעשות? תודה

psycho girl297

New member
אני הבן אדם האחרון שיגיד לא לראות על טבעי....

אבל אם זה זיעזע אותך אז לא ממש נראה לי שכדאי שתמשיכי לראות כיוון שמההתחלה הם אמרו שהכוונה שלהם זה בעצם לעשות סרט אימה כל שבוע, ויש הרבה פרקים בסדרה שהם הרבה יותר קשים לצפיה אני ממש אוהבת את הסדרה והיא נהדר אבל אני בדרך כלל משתדלת לא לראות אותה בשעות הלילה רק כשיש אור בחוץ וכשיש איתי מישהו בבית, אני רואה פרקים בחושך רק אחרי שראיתי אותם כבר ואני יודעת מתי אני אבהל, אני חושבת שכדאי לך לנסות שוב, דברים פחות מפחידים בפעם השנייה שרואים אותם..... ויש גם פרקים מצחיקים אם זה עוזר......

...

אני ראיתי את הפרק הראשון, והוא ממש הפחיד אותי. ביקשתי מחברה שלי שתתחיל לראות איתי, וראינו ביחד את כל העונה הראשונה. הפרק הראשון הרבה יותר מפחיד מהשאר. גם- אני לא יודעת איך להסביר- אבל מתרגלים לסדרה. באמת. עכשיו אני בעונה הרביעית, וזה בכלל לא מפחיד. חוץ מזה, זאת סדרה ממש ממש מעולה. לדעתי, תמשיכי ותראי כמה פרקים, אולי עם עוד מישהו, ואז תחליטי.

shiruri

New member
תודה לשתיכן :)

אני חושבת שאנסה שוב לצפות וכמובן לא בלילה... הכל בגלל יס שלא משדרים בטלוויזיה, כך זה פחות מפחיד, לא?

darklighter

New member
אה ואותה בחורה גאונית שעשתה את הקליפ../images/Emo190.gif

שלחה לי במסן קישור להורדה ישירה של TEN INCH HERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 מי שרוצה אני אתן במסרים, לא בפורום.

gali109

New member
את יכולה לשלוח לי במסר את הקישור פליז!!!!!!!!

ל-ten inch hero

archangelos

New member
על הרצפה!

לא לערבב בירה עם מים קדושים? כמו מנטוס ודיאט קולה... קטע מעולה!

אוי זה ענקקקק! ../images/Emo6.gif

NEVER DRINK THIS WITH HOLLY WATER חחחחחח
הקטע עם החתול קורע אותי כל פעם מחדש!

למעלה