שלום

bezaubernd

New member
שלום

יש לי בעיות נפשיות קשות שאני לא אפרט מטעמים אישיים ראיתי את הסוד והבנתי שאפשר להתרפא יש לכם עיצות מה לעשות?

GMjoy

New member
ברוכה הבאה!

גלשת בעבר פה? הכינוי שלך מוכר לי...=] אין צורך לפרט אם לא רוצים. מה שכן, את מודעת לבעיה הזאת - וזה צעד ראשון מצויין ! הסוד מכוון אותך להיות ממקודת בהרגשה פנימית שלווה, ואת אכן יכולה להיפתר מבעיה בעזרת ההתמקדות הזאת. השאלה עד כמה את מסוגלת לזה, ומאפשרת לזה להיפתח ולזרום ממך... אני מאמין שתקבלי פה תגובות מצויינות, מגולשים שיכולים לגעת בנקודה מסויימת שתעזור! אני רק יכול להגיד שאכן אפשר להבריא, כי הסוד מתייחס לעניין הזה - הנפש, המודעות והשלמות =]

bezaubernd

New member
היי

אתה מכיר אותי מפורום מדונה
הבעיה שלי שאני לא מצליחה להגיע לשלווה מרוב בעיות אולי אתה יכול להמליץ לי על משהו אחר שיכול לעזור לי? תודה

GMjoy

New member
אההה הנה מאיפה../images/Emo6.gif

אני לא ממש יודע על מה מדובר אצלך, אז קשה לי גם להגיד משהו. את יכולה להגיד באופן כללי על הבעיה ? אני בטוח שזה יעזור לי ולשאר הגולשים לעזור ולייעץ במשהו מועיל.. האמת תודה רבה לפורום מדונה - בזכותו הכרתי את הסוד! בזכותו גם עשיתי שינוי בחיים שלי !

ע ו פ ר ה

New member
bezaubernd יקרה

קודם כל ברוכה הבאה. את שואלת מהיכן להתחיל. קראתי את התשובות של גיא ואני מסכימה איתן. אני מציעה לך קודם כל להפסיק לדבר על הבעיות הנפשיות שלך, כי בכך שאת מדברת עליהן את מקבעת אותן. כל פעם שעולה לך מחשבה על בעיה נפשית תגידי תודה ליקום על כך שאני מתקדמת בדרך נפלאה, או אני מוקירה תודה ליקום על כך שאני בריאה יותר ויותר מיום ליום. אם את לוקחת תרופות כל שהן, תמשיכי לקחת אותן, כי אנחנו לא במקום רופא. עם הזמן, כשתתחזקי, אולי הרופא ימצא לנכון לשנות את המינון. במקביל את יכולה לדמיין את עצמך בריאה . לחוות כאילו את כבר שם ולהתמקד בדברים שיש שם כמו בריאות, רגשות, מחשבות, התנהגות ועוד . מאחלת לך בהצלחה. באהבה עופרה

רותי 11

New member
אחת העצות שלי היא

להתחבר ולחזק את הנקודות החזקות והחיוביות אצלך. וכמובן להתחיל לעבוד על האהבה העצמית, משום שהאהבה היא האנרגיה החזקה ביותר שיש להכל כולל ריפוי בכל הרבדים.

friends 16

New member
שלום

את צריכה להחליט את צריכה להגיע להחלטה שלמה ואמיצה עם עצמך שאת מוכנה לצאת מהמצב בו את נמצאת. לפעמים אנחנו לא מצליכים לצאת ממצב מסויים רק משום שאנחנו רגילים אליו ומה שהורגלנו אליו זה הדבר הכי נוח ומוכר, תחליטי ובאמת תרגישי שלמה ומוכנה עם עצמך והתחילי לראות את עצמך במצב האופטימלי בשבילך עם זה שמחה, בטוחה רגועה, ואו כל מה שאת רוצה, תזכרי שהכל אפשרי אין דבר שהוא לא בר השגה אז אל תחסכי בתיאורים של עצמך תראי את עצמך מחייכת, תראי את עצמך אסירת תודה, תראי את עצמך מסתכלת במראה ומחייכת לעצמך... ממש תעצמי את העיניים ותראי את כל הדברים האלה והשלב הכי חשוב הוא לפעול, תתחילי במשהו איזה שהיא פעולה איזה שהוא צעד של עשייה שמסמל לך התחלה חדשה, שפיות, בריאות נפשית, שמחה, שלווה.... אם זה למצוא תחביב ולהתחיל לעשות אותו, להשקיע בו, להכיר חבר\ה ולפתח קשר, להתחיל מפגש עם מטפל, להתחיל ללמוד משהו, לעבוד... או כל דבר אחר אבל העיקר להתחיל במשהו בצעד הראשון כי בלי צעד ראשון אי אפשר לצעוד צעד שני ותהני מהצעידה כי זה הדרך שלך לאושר שלך והיא שמובילה אותך למטרה. כשיוצאים לטיול למקום מסויים אי אפשר שלא להנות מהנוף, מהדרך, מהעצירה לתרעננות, מהאויר... אל תראי את זה בתור מטלה זה אמור להרגיש לך קליל וכיף. תמיד תחייכי אפילו אם זה מרגיש מזויף כשמחייכים לעולם העולם מחייך חזרה - זה חוק! תעשי את זה ותמיד תחשבי על המטרה הסופית, על הפסגה שלך ותאמיני שתגיעי לשם תמשכי את זה אלייך תחשבי על זה תראי את זה, תדברי על זה עם אנשים, תודיאי לאנשים שאת עכשיו מתחילה דרך חדשה... תעשי את הדברים האלה ואת תהפכי למגנט, את תמשכי לחייך כל מה שתרצי אבל תזכרי שאנחנו מושכים את כל מה שאנחנו חושבים עליו אל תחשבי על מה שאת לא רוצה! אני מאחל לך בהצלחה, תשתפי אותי איך מתקדם לך ומה את מרגישה ואני פה לעזור לך עד כמה שאני יכול.

למעלה