שלום
את צריכה להחליט את צריכה להגיע להחלטה שלמה ואמיצה עם עצמך שאת מוכנה לצאת מהמצב בו את נמצאת. לפעמים אנחנו לא מצליכים לצאת ממצב מסויים רק משום שאנחנו רגילים אליו ומה שהורגלנו אליו זה הדבר הכי נוח ומוכר, תחליטי ובאמת תרגישי שלמה ומוכנה עם עצמך והתחילי לראות את עצמך במצב האופטימלי בשבילך עם זה שמחה, בטוחה רגועה, ואו כל מה שאת רוצה, תזכרי שהכל אפשרי אין דבר שהוא לא בר השגה אז אל תחסכי בתיאורים של עצמך תראי את עצמך מחייכת, תראי את עצמך אסירת תודה, תראי את עצמך מסתכלת במראה ומחייכת לעצמך... ממש תעצמי את העיניים ותראי את כל הדברים האלה והשלב הכי חשוב הוא לפעול, תתחילי במשהו איזה שהיא פעולה איזה שהוא צעד של עשייה שמסמל לך התחלה חדשה, שפיות, בריאות נפשית, שמחה, שלווה.... אם זה למצוא תחביב ולהתחיל לעשות אותו, להשקיע בו, להכיר חבר\ה ולפתח קשר, להתחיל מפגש עם מטפל, להתחיל ללמוד משהו, לעבוד... או כל דבר אחר אבל העיקר להתחיל במשהו בצעד הראשון כי בלי צעד ראשון אי אפשר לצעוד צעד שני ותהני מהצעידה כי זה הדרך שלך לאושר שלך והיא שמובילה אותך למטרה. כשיוצאים לטיול למקום מסויים אי אפשר שלא להנות מהנוף, מהדרך, מהעצירה לתרעננות, מהאויר... אל תראי את זה בתור מטלה זה אמור להרגיש לך קליל וכיף. תמיד תחייכי אפילו אם זה מרגיש מזויף כשמחייכים לעולם העולם מחייך חזרה - זה חוק! תעשי את זה ותמיד תחשבי על המטרה הסופית, על הפסגה שלך ותאמיני שתגיעי לשם תמשכי את זה אלייך תחשבי על זה תראי את זה, תדברי על זה עם אנשים, תודיאי לאנשים שאת עכשיו מתחילה דרך חדשה... תעשי את הדברים האלה ואת תהפכי למגנט, את תמשכי לחייך כל מה שתרצי אבל תזכרי שאנחנו מושכים את כל מה שאנחנו חושבים עליו אל תחשבי על מה שאת לא רוצה! אני מאחל לך בהצלחה, תשתפי אותי איך מתקדם לך ומה את מרגישה ואני פה לעזור לך עד כמה שאני יכול.