שלום-

שלום-

האם ניתן לעשות עם התמונה הזאת משהו ? אשמח עם מישהו יודע להקטין את האף ואת מה שצריך וכמובן לנקות את הפנים אבל אני לא רוצה שהריטוש יצא מטושטש כי אני מגדילה את זה לתמונה גדולה ואז זה נראה על הפנים אתם מוזמנים לנסות בכיף מה שנראה לכם ואם זה אפשרי גם לחזק את צבעי האיפור תודה

Sweet Fantasy

New member
קרן אני מבקשת

שתשרשרי את כל הודעותייך אחת לשניה, את הקודמת ששלחת כבר איחדתי עם השרשור הקודם שפתחת. תודה

Ninja

New member
סחתיין על שדרוג אומנות השרשור. ../images/Emo45.gif

ברחבי תפוז, עד עכשיו, התרוצצה תמונת ההסבר של פעם. הודעה שנוצרה ממש מזמן. עוד בפורומים הקודמים-קודמים. טוב לראות שיש הסבר חדיש ומשודרג. סחתיין.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo13.gif הכנתי אותו עוד מזמן

פשוט הוא מוכר יותר בפורומים שלי, אבל אתם מוזמנים להפיץ חח..

Ninja

New member
כן, אני רואה. 06../images/Emo45.gif תודה על הצעתך. בשמחה../images/Emo140.gif

כנסי :]

עשיתי לך שלוש אבל רק של האף למה אני עייפה ואין לי כלכך כוח עכשיו לעבוד על זה הרבה זמן אז עשיתי רק ת'אף ואם תאהבי אז אין לי בעיה שמישו יעבוד על התמונות שאני עשיתי לחסוך לו ת'עבודה על האף =]

3

הראשון והשני ממש דומים אבל יש שם שינויים והשלישי הכי לא דומה עשיתי אותו ממש קטן אבל אולי דווקא את זה את תאהבי =]

היי דורין

תודה על הקטנת האף,יצא ממש חמוד חבר'ה , פליז , תחזקו לי את האיפור ותנקו את הפנים תודה רבה ושבת שלום

אני יודעת שלא נגעת באף אלא רק בפנים

אבל מה זה ? הוא פשוט מפריע בתמונה ! הוא לא משהו אפשר להגיד ! חח שלחתי לך גם הודעה תודה

c o e x i s t

New member
...

דבר ראשון כן שיניתי את האף. דבר שני אין מצב אני מרטשת לך בול אותה תמונה שוב רק בלי לגעת באף (כמו שכתבת לי בפרטי) לא אהבת? באסה לך.

Sweet Fantasy

New member
וואו! היא נראית צעירה בכמה שנים

אהבתי לאללה, למרות שהשינוי אכן גדול חח

יו!!

אין לי מילים ! זה פשוט מעולה,השפתיים,האף החיזוק של האיפור אני פשוט נפעמת ממה שעשית פה המון תודה לך אני הולכת לפתח ולהגדיל עכשיו,איזה כיף עשית לי את השבת תודה

למעלה